De Kuip viert 75 jaar vrijheid in 2020

Logo 75 jaar vrijheid

Als De Kuip is de bevrijding van Nederland een heel belangrijk gegeven. Bijna elk jaar komen veteranen in De Kuip omdat de stichting ” Welcome again Veterans” mogelijk maakt dat veteranen en hun familieleden uit Canada overkomen en bij gastgezinnen ondergebracht worden. De Kuip faciliteert en wordt omgedoopt tot the Canadian Club. De Kuip organiseert de ontvangst en “Fare Well party” en is tevens het vertrekpunt van alle uitstapjes.

Ook in 2020 komen komen er weer veteranen. Daarnaast willen we ook diverse andere activiteiten organiseren voor de buurt en gemeente. De plannen worden op dit moment gesmeed, welke activiteiten houden we nog even geheim. Wel van het kaliber als jullie gewend zijn van ons. Binnenkort horen jullie meer via de site, persberichten en social media.

De Kuip is The Canadian Club

Lezing in mei 2019 over het leven in de Tweede Wereldoorlog

Recente geschiedenis

In de afgelopen jaren vierde we elk jaar de bevrijding, de buurt hangt begin mei de Canadese vlag uit, vrijwilligers bezoeken rond kerst de Canadese Begraafplaats in Holten, was er een bevrijdingsconcert en kwamen vele Canadese veteranen naar The Canadian Club.