Als de mail niet goed te lezen is, klik hier om in uw browser te bekijken
2022 05 21 Persbericht Open Huis De Kuip
Nieuwsbrief 2 - Woensdag 12 oktober 2022
Beste lezer,

Hierbij de nieuwste nieuwsbrief van Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. We naderen het einde van ons jubileumjaar. Tot aan het einde van het jaar hebben we nog de aantal leuke jubileumactiviteiten en andere activiteiten. Ook brengen we je op de hoogte van ontwikkelingen omtrent het onderhoud en duurzaamheid bij De Kuip.

Live in De Kuip
jubileumconcert

11. Poster Live in De Kuip Jubileumconcert
12 november 2022

Dé grootse muzikale viering van het jubileumjaar, een spectaculaire concert in de sporthal die weer wordt omgetoverd in een concertzaal. Een concert speciaal voor de gemeenschap, zei hebben destijds er voor gezorgd dat De Kuip er kwam. Daarom willen we aan de huidige gemeenschap wat teruggeven in de vorm van dit jubileumconcert.

Deelnemers:
Harmonieorkest Eendracht Colmschate
Popkoor Koor Groot Colmschate
Zanger Marco Mensink
Zangeres Lisanne Stoelinga

Kaartverkoop vanaf 10 oktober. Voorverkoop € 7,50 p.p. inclusief koffie/thee voor aanvang. Deur open 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Leo Disco Jam middag

Leo Disco Jam Middag november 2022
Elke eerste zondag van de maand is er een Leo Disco Jam Middag in de foyer van De Kuip georganiseerd door Ada Souilljee. De eerst volgende is op zondag 6 november.

Muziek en muzikanten uit de jaren 60. Soms een band, soms jammen, soms allebei. Maar in ieder geval is er altijd live muziek.

Ook kan er dan heerlijk in een gezellige sfeer gedanst worden. De middagen zijn altijd van 14.00 - 18.00 uur. De entree is maar € 2,00 p.p. Actuele data vindt u altijd in de agenda op onze website.

Agenda


Zondag 6 november
Leo Disco Jam Middag


Zaterdag 12 november
Live in De Kuip jubileumconcert

Dinsdag 13 december (vol)
Kerstworkshop door Sharon van Eunen

Woensdag 14 december
Kerstworkshop door Sharon van Eunen

Agenda soos De Kuiperij


Donderdag 20 oktober
Zangeres Laura

Donderdag 3 november
Circusknutsel


Donderdag 17 november
Spelletjes & grabbelton

Donderdag 1 december
Sinterklaas

Onderhoud & Duurzaamheid

Op dit moment zijn we al maanden druk met groot onderhoud van het pand. Van het voorjaar is de trap naar de hoofdingang vervangen, tevens is de hellingbaan aangepast. Tijdens NLDoet is een grote groep vrijwilligers bezig geweest met het aanplanten van de tuinen naast het pad van de hoofdingang en de trap. Het onderhoud vergt ook enige tijd, die soms kostbaar is dus lijkt het je leuk om vrijwillig ons te helpen met het groen onderhoud kan je, je mailen via info@de-kuip.nl.

Daarnaast is ook het project LED verlichting recent afgerond. De Kuip beschikt nu over 99% LED verlichting. Met het vervangen van de koelkasten onder de bar en een nieuwe tapinstallatie is het elektraverbruik flink omlaag gegaan. Op dit moment is het bestuur druk bezig met het omlaag brengen van het gasverbruik, een project wat al in 2021 is gestart. Via nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas en en spouwmuurisolatie wordt dit bereikt. Een deel van de kozijnen bij de kinderopvang en Oxe Zaal zullen dit jaar nog vervangen worden. Dit bereiken we mede door onze obligatiehouders en de sociale hypotheek van de provincie Overijssel.

Collage nieuwsbrief 2 - Onderhoud De Kuip

Volg ons ook via de social media

facebook instagram youtube twitter 
Email Marketing Powered by MailPoet