Als de mail niet goed te lezen is, klik hier om in uw browser te bekijken
2022 05 21 Persbericht Open Huis De Kuip
Nieuwsbrief 4 - Donderdag 29 december 2022
Beste lezer,

Na twee volle kerstworkshops en Live in De Kuip kersteditie met het Wereldkoor Deventer en Popkoor Sh'Boom zit ons jubileumjaar erop. Na genieten van dit concert kan nog op onze site via foto's en video.

Afgelopen jaar organiseerde het projectteam 14 jubileumactiviteiten zoals, een twee bierproeverij avonden, receptie, open huis, Koningsdag, drie Live in De Kuip edities, workshops, burendag, pub quiz en nog veel meer. Hiervoor willen we het projectteam bestaande uit Jannie Oosterwegel, Petra van den Berg, Jantina Voortman, Hans Gerritsen en Dave Stoelinga enorm BEDANKEN voor al het werk wat ze hebben verzet!!!

Maar ook in het nieuwe jaar blijven we activiteiten organiseren met op zaterdag 28 januari de eerste, je kan je nog aanmelden voor de PUBQUIZ. Maar ook gaan we weer een kleedjesmarkt organiseren op Koningsdag en doen we mee met NLDoet.

We wensen jullie een goede jaarwisseling en een goed en gezond 2023 en hopen jullie weer te zien in De Kuip.

Bestuur en beheer Gemeenschapshuis De Kuip.

NLdoet

Opknappen terras

Poster NLdoet 2023
We willen in 2023 ons terras gaan opknappen. De zaken die we willen gaan doen:
  • Opnieuw straten van de trap zodat deze weer veilig is
  • Nieuwe verlichting maken met prikkabel LED lampjes rondom het terras
  • Planten van nieuwe plantjes in de bakken
  • Onderhoud tuinen rondom De Kuip weer gereed maken voor het voorjaar
Hiervoor zoeken wij vrijwilligers die willen helpen met deze activiteiten. Op voorhand is nu moeilijk aan te geven hoe lang we echt bezig zijn. Daarom nu de tijd vanaf 9.30 uur. Wij zorgen voor drinken met wat lekkers en een lekkere lunch.

Computerclub HCC

HCC Computerhulp Deventer
Sinds enige tijd is de computerclub HCC in De Kuip aanwezig. Zij zijn aanwezig op de 2e en 4e woensdagmiddag van de maand van 13:30 uur tot ca. 16:00 uur voor computerhulp.

U kunt worden geholpen met uw telefoon, tablet, laptop of pc. Hierbij kunt u denken aan het installeren van en uitleg over programma’s, uitleg over zaken waar u zelf net niet uitkomt of het beantwoorden van vragen over bepaalde problemen.

Op de vierde woensdagmorgen is er van 10:00 uur tot ca. 12:00 uur een presentatie over een actueel onderwerp op computergebied. In januari is dat Android het meest gebruikte systeem op Smartphones.

Agenda

Zondag 8 januari 2023
Leo Disco Jam Middag

Woensdag 11 januari 2023
Computerclub HCC

Woensdag 25 januari 2023
Computerclub HCC

Zaterdag 28 januari 2023
Pubquiz

Agenda soos De Kuiperij

Donderdag 12 januari 2023
Bingo met oliebollen

Donderdag 26 januari 2023
Carnavalsknutsel

Donderdag 9 februari 2023
Carnaval

Donderdag 23 februari 2023
Knutselen

Zaal huren? Dan is De Kuip in Colmschate dé plek!

Vergader, repeteer, beoefen kunst of organiseer personeelsbijeenkomsten in één van de ruimtes van Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. Elke ruimte heeft eigen faciliteiten en is geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, trainingen, workshops, yogalessen, muziekrepetities, optredens en sporten zoals volleybal en badminton. Sportverenigingen uit de gemeente Deventer huren wekelijks de sporthal en overdag maken basisscholen er regelmatig gebruik van.

Volg ons ook via de social media

facebook instagram youtube twitter 
Email Marketing Powered by MailPoet