De Kuip viert 75+1 jaar vrijheid

Datum: 12 september 2021
Deur open: 12:00 uur
Voorverkoop: Online
Door: De Kuip
Tijd: Hele dag
Entreeprijs: n.n.b.
Zet in mijn agenda: Outlook of Google

Informatie

Helaas konden we door het coronavirus in 2020 niet onze vrijheid vieren. Dus vieren we dit jaar 75+1 jaar vrijheid, maar wel op een later moment dan het moment waarop Colmschate en Deventer werden bevrijd. We doen het i.v.m. de coronamaatregelen in september.

Onduidelijk is nog welke activiteiten we precies kunnen laten doorgaan, maar we verwachten wel een exposities van Colmschate in en na de oorlog te kunnen maken, maar ook de fietstocht langs allerlei oorlogsmonumenten in de omgeving. Komende maanden zou er meer duidelijk worden over dit evenement. We blijven hierover ook in contact met de Gemeente Deventer en andere partijen als Jumbo Hans Kok.

Contact

Stichting Gemeenschapshuis Colmschate
Bloemendalsweg 1B
7429 AL Colmschate
0570 65 14 10
06 22 71 68 95 (beheerder)
info@de-kuip.nl

Gratis parkeren op eigen terrein.
Nabij snelweg, openbaar vervoer en
winkelcentrum Colmschate.

Openingstijden
Op dit moment zijn wij i.v.m. het coronavirus beperkt of niet geopend. Meer informatie www.de-kuip.nl/corona.

Nieuws, Media & Exposities
  • Herdenking 75+1 jaar vrijheid in Colmschate

    Herdenking 75+1 jaar vrijheid in Colmschate

    Namens het projectteam “De Kuip viert 75+1 jaar vrijheid” is er bij het monument in Colmschate aan de Holterweg voor de kerk een bloemstuk geplaatst ten nagedachtenis aan de Canadese …
  • Vernieuwde website

    Vernieuwde website

    Vooruitlopend op het jubileum jaar “50 jaar De Kuip in Colmschate” in 2022 is onze website vernieuwd met een frisse look and feel.

De Kuip op Facebook

1 week geleden

Namens het projectteam "De Kuip viert 75+1 jaar vrijheid" is er bij het monument in Colmschate aan de Holterweg voor de kerk een bloemstuk geplaatst ten nagedachtenis aan de Canadese Veteranen die Colmschate op 8 april 1945 hebben bevrijd..We shall never forget..www.de-kuip.nl/76jaarvrijheid/ ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook