20 mei 2017: Pop in De Kuip 2017

Op zaterdag 20 mei 2017 vond er een groots muziekspektakel Pop in De Kuip plaats. Een zeer afwisselend popconcert met Orkest Eendracht, Popkoor Sh’Boom, Het Stijlorkest een speciaal voor deze avond samengestelde De Band en solisten Jan Flierman & Geertje Zwarts op doedelzak en zangers Huub Overmars, Ruud Vasterd, Manfred Weijgertse, Robert van der Schoot en Lisanne van de Sande.

Een zeer afwisselende avond met muziek van Queen, Acda en de Munnink, Thé Lau en meer. De avond werd door Eendracht geopend met God Save The Queen, bij We Will Rock You kwam Sh’boom al klappend de zaal binnen. Na de pauze brachten alle deelnemers een ode aan diverse overleden artiesten als Ramses Shaffy, Amy Winehouse en Joe Cocker. Eendracht liet zich van een hele andere kant zien samen met De Band en zanger Robert met November Rain van de hardrockband Guns ‘n Roses. De avond werd gezamenlijk afgesloten met I’ve Got The Music In Me.

Meer informatie Pop in De Kuip 2017

Foto’s op-, afbouw en generale

Foto’s & video’s concert

Achtergrondinformatie

5 juni 2016: Colmschate In Beeld 2

Op 22 januari 2016 bestond de pagina COLMSCHATE IN BEELD alweer 3 jaar op Facebook! Een mooie gelegenheid om dit jaar voor de 3e keer een groots evenement te organiseren in/rondom Colmschate en De Kuip.

Dit doen we dit jaar op zondagmiddag 5 juni 2016 van 13.00 – 17.00 uur. Evenals de eerdere edities vindt alles weer plaats vanuit De Kuip. Ook dit jaar hebben de vrijwilligers in samenwerking met de beheerders van de pagina Colmschate in Beeld weer een mooie middag georganiseerd. Dit jaar is er een samenwerking met Kinderopvang Elfen Wereld en wordt de middag ondersteunt door WijDeventer en Jumbo Hans Kok.

Meer informatie Colmschate In Beeld 2

Foto’s & Video’s

Foto’s opbouw

Achtergrondinformatie

Colmschate in Beeld 2 - 5 juni 2016 (134)


12 december 2015: Kerst In De Kuip

Na een jaar van afwezigheid is er op zaterdag 12 december 2015 weer een grootst kerstconcert in Gemeenschapshuis De Kuip. De deelnemers aan dit concert waren dit jaar: Muziekvereniging Eendracht, Koor Op Koers en Het Stijlorkest. Ook dit jaar gaan werd de zaal weer omgebouwd in gezellige kerstsferen. De line-up voor deze avond wordt volledig gemaakt door twee solisten. Dit zijn Lisanne van de Sande op  zang en Jan Flierman & Geertje Zwarts op doedelzak.

Meer informatie Kerst In De Kuip

Foto’s & Video’s

Achtergrondinformatie

Kerst in De Kuip 2015 - concert (65)

 


25 mei 2014: Colmschate De Boer Op

Zondagmiddag 25 mei 2014 was het zo ver: Colmschate ging De Boer Op!
Hoe het begon…
In januari 2013 is de Facebookpagina Colmschate In Beeld opgericht . Nu heeft deze pagina inmiddels al meer dan 1200 vrienden op Facebook. Op deze pagina worden diverse foto’s geplaatst uit de mooie geschiedenis van Colmschate. Met als hoogtepunt op 2 juni 2013 een Colmschate In Beeld middag met meer dan 500 bezoekers in Gemeenschapshuis De Kuip en 200 deelnemers aan de fiets- en wandeltocht. Na dit grote succes ging Colmschate De Boer Op! Een uniek nieuw evenement met zeker meer dan 700 bezoekers aan de wandel- en fietstocht en optredens op 5 locaties op De Bannink en in De Kuip.

Meer informatie Colmschate De Boer Op

Foto’s & video’s

Achtergrondinformatie

Opbouw Colmschate De Boer Op - 11


21 december 2013: Kerst In De Kuip

Groots kerstconcert gehouden 21 december 2013 met Orkest Eendracht, Kerstkoor Colmschate zangeressen Laura van Nijendaal en Marianne Koot en op harp Marianne Smit. Wederom konden we spreken van een groots succes. Het kerstconcert was voor aanvang al weer uitverkocht.

Meer informatie Kerst in De Kuip

Foto’s & Video

Achtergrondinformatie

Kerst In De Kuip 2013 - concert - 03


2 juni 2013: Colmschate in Beeld

Op zondagmiddag 2 juni 2013 vond er een Colmschate In Beeld middag plaats in De Kuip. Dit na aanleiding van de zeer succesvolle Facebookpagina Colmschate In Beeld. We hadden een zeer succesvolle middag met meer dan 500 bezoekers.

Meer informatie Colmschate In Beeld

Foto’s & Video’s

Achtergrondinformatie

colmschate-in-beeld