Dorpstafel in De Kuip

Biljarten & kaarten

Datum: 29 mei 2019
Tijd: 13:30 - 16:30 uur
Deur open: 13.30 uur
Entreeprijs: Gratis Toegang!
Voorverkoop: -
Zet in mijn agenda: Outlook of Google
Door: De Kuip

Omschrijving:

Een echte tafel waar aangeschoven kan worden om gezellig gezamenlijk een kop koffie of thee te drinken. Waar je je verhaal kunt doen of kunt luisteren naar het verhaal van een ander. Een plaats waar je ideeën kan delen. Zonder lidmaatschap, papieren of ander gedoe; er voor elkaar zijn. Elkaar steunen daar waar nodig. Omdat elkaar ontmoeten vaak niet meer vanzelf gaat.

 De dorpstafel is elke woensdag van 13.30 – 16.30 uur in de sfeervolle foyer van De Kuip. De dorpstafel is geheel vrijblijvend. Naast een praatje maken kan er ook gebiljart of gedart worden. Of wat dacht u van een spelletje klaverjassen, sjoelen of rummikuppen. Of kom gewoon een krantje lezen.

Maar ook als u ergens een vraag over heeft kunt u in De Kuip terecht. Deze hoeft natuurlijk niet over De Kuip te gaan. Ook kunnen de mensen van De Kuip het misschien voor u op internet opzoeken of koppelen aan de juiste instantie. Op dit moment worden er allerlei activiteiten ontwikkelt in De Kuip. Mocht u nog een idee hebben dan kunt u deze ook inbrengen op de dorpstafel.

Wilt u meer informatie dan kunt u bellen met onze beheerder Jantina via 0570 65 14 10 of 06 22 71 68 95. Of mail met info@de-kuip.nl.