Gezinscompetitie wc borstel-gooien

Datum: 1 juni 2020
Deur open: 14:00 uur
Voorverkoop: Aanmelden noodzakelijk
Door: De Kuip
Tijd: 14:00 uur
Entreeprijs: € 5,00 p.p.
Zet in mijn agenda: Outlook of Google

Informatie

De Kuip mag eindelijk weer (deels) open vanaf 1 juni 2020. Dus beginnen we met een een leuke activiteit: Gezinscompetitie wc borstel-gooien op maandag 1 juni, Tweede Pinksterdag. Aanmelden verplicht en maximaal 30 deelnemers. Voor het WC borstel-gooien wordt een mooie wandelroute uit gezet.

Regels:

Wc borstel werpen is een hilarisch buitenspel. De oorsprong ligt bij het klootschieten, maar in plaats van ballen worden er wc borstels geworpen. In teams wordt er achter elkaar gestart, met tussenpozen van enkele minuten. Er wordt een route gelopen welke u op papier mee krijgt. Bij de start wordt de eerste worp gedaan. Daar waar de borstel terecht komt, wordt de volgende worp gedaan. En zo door tot aan de finish. Ieder team turft het aantal worpen. Het team met het minst aantal worpen is de winnaar van het toernooi. Het gaat dus niet om de snelheid, maar om het aantal worpen. En komt een team terug zonder wc borstel, dan is dit team gediskwalificeerd. Dus pas op onderweg voor bomen en struiken.

Gezinnen kunnen bij terugkomst bij elkaar aan een tafel zitten voor de rest geld houdt 1,5 meter afstand.

Over het algemeen geldt dat iedereen die niet tot een huishouden behoort 1,5 meter afstand houdt, zowel buiten, op de route als in De Kuip.

Deelname kost € 5,00 p.p. inclusief WC borstel (per gezin) en 1 puntzak patat p.p. na afloop. Drankjes voor eigen rekening. In De Kuip kan betaald worden, liefst via pin.

Aanwezig tussen 14.00 uur en 14.30 uur.

Vol = Vol aanmelden kan t/m zaterdag 30 mei 2020.

Ten alle tijden gelden de regels van het RIVM, de Overheid en Gemeente Deventer!

Aanmelden niet meer mogelijk