Kaartjes maken, dorpstafel, Rummikub & andere spelletjes (geannuleerd)

Datum: 8 april 2020
Deur open: 14.00 uur
Voorverkoop: -
Door: De Kuip
Tijd: 14:00 - 16:00 uur
Entreeprijs: Toegang gratis
Zet in mijn agenda: Outlook of Google

Informatie

Helaas hebben we n.a.v. de besluitvorming van de overheid en het RIVM moeten besluiten om deze activiteit te annuleren. We hopen dit op een later moment in het jaar in te halen.


Elke woensdagmiddag worden er kaartjes gemaakt en spellen zoals Rummikup gespeeld, maar ook is er de dorpstafel in Gemeenschapshuis De Kuip

Mee doen is gratis. Het nemen van 1 consumptie is verplicht.

Iedereen is welkom.

 

Kaartjes maken

Het kaartjes maken is onder begeleiding van mevrouw Krijt en kost € 0,50 per gemaakt kaartje.

 

Dorpstafel

Een echte tafel waar aangeschoven kan worden om gezellig gezamenlijk een kop koffie of thee te drinken. Waar je je verhaal kunt doen of kunt luisteren naar het verhaal van een ander. Een plaats waar je ideeën kan delen. Zonder lidmaatschap, papieren of ander gedoe; er voor elkaar zijn. Elkaar steunen daar waar nodig. Omdat elkaar ontmoeten vaak niet meer vanzelf gaat.

De dorpstafel is geheel vrijblijvend. Naast een praatje maken kan er ook gebiljart of gedart worden. Of wat dacht u van een spelletje klaverjassen, sjoelen of rummikuppen. Of kom gewoon een krantje lezen.

Maar ook als u ergens een vraag over heeft kunt u in De Kuip terecht. Deze hoeft natuurlijk niet over De Kuip te gaan. Ook kunnen de mensen van De Kuip het misschien voor u op internet opzoeken of koppelen aan de juiste instantie. Op dit moment worden er allerlei activiteiten ontwikkelt in De Kuip. Mocht u nog een idee hebben dan kunt u deze ook inbrengen op de dorpstafel.

Meer weten bel dan nu met 0570 65 14 10 of mail met info@de-kuip.nl.