Fietstocht Trots op Colmschate

Datum: 13 september 2020
Deur open: 11:00 uur
Voorverkoop: Aanmelden noodzakelijk
Door: i.s.m. Jumbo Hans Kok & Joop Harmsen
Tijd: 11:00 - 18:00 uur
Entreeprijs: Kosten € 3,00 p.p. inclusief een tasje voor onderweg
Zet in mijn agenda: Outlook of Google

Informatie

Een gezellig middag i.s.m. De Kuip, Joop Harmsen en Jumbo Hans Kok. De fietstocht neemt de deelnemers mee op een reis door de huidige locaties van het boek Trots op Colmschate van Jumbo Hans Kok. In de route staan ook foto’s, maar hoe leuk is het om je boek met plaatjes op de route bij je te hebben?

Ruilmiddag

Laat zien hoe fanatiek je bent met jouw verzameling! Ruil plaatjes die jij verzameld hebt met andere enthousiaste inwoners.

Schema

11:00 uur Start ruilochtend/middag
12:00 uur Start fietstocht
14:00 uur Gezellig samen zijn met het proeven van een Colmschater biertje.

Kosten

Kosten € 3,00 p.p. inclusief een tasje voor onderweg en iets lekkers bij een rustpunt. Proef bij terugkomst ook een Colmschater biertje.

 

Impressie via Trots op Colmschate vier slightshows

Van het plaatjesboek Trots op Colmschate heeft onze cameraman Gerrit Beijers vier prachtige slightshows gemaakt. Je vindt de playlist op ons YouTube kanaal:

 

Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

 

Inschrijven

Online inschrijven is niet meer mogelijk. U kunt zich morgen alsnog inschrijven. Meldt u hiervoor bij de organisatie op de zondag.

 

Poster Trots op Colmschate