Colmschate in Beeld 2013


Fietstocht, foto’s van Colmschate en meer op 2 juni 2013

Op zondagmiddag 2 juni 2013 vond er een Colmschate In Beeld middag plaats in De Kuip. Dit na aanleiding van de zeer succesvolle Facebookpagina Colmschate In Beeld. We hadden een zeer succesvolle middag met meer dan 500 bezoekers.

Programma De Kuip

Tijdens deze gezellig middag deden er zo’n 200 bezoekers mee aan de fiets- en wandeltocht die door de vrijwilligers van de organisatie was uitgezet. De wandeltocht vond vooral plaats in de buurt van De Kuip, de Stationsweg en door het Winkelhart van Colmschate.
De fietstocht ging de Nieuwedijk door de Vijfhoek, langs het Overijssels Kanaal, de Snipperling met een pauze bij het Schipbeekbad terug naar De Kuip. Alvorens was er nog een rondleiding op de Oude Begraafplaats naast De Kuip.

Terug in De Kuip kon men nog een video bekijken met beelden van Colmschate uit 1963 in de Oxe zaal. In de foyer en in de sporthal was een grote fototentoonstelling met 100 foto’s verzameld o.a. via de Facebookpagina Colmschate In Beeld. Tevens werd de Kuip ook bezocht door Burgermeester A. Heidema van de Gemeente Deventer.

Aan het einde van de middag was er nog een optreden van Het Stijlorkest onderdeel van muziekvereniging Eendracht.

Geniet na van dit evenement in foto en beeld