Concerten & Evenementen in Deventer

Concerten in De Kuip

U zoekt een plaats voor uw concert of evenement in Deventer?

Waarom niet in Gemeenschapshuis De Kuip

De Kuip beschikt over meerdere ruimtes in verschillende groottes. Elke ruimte heeft eigen faciliteiten en is geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, trainingen, workshops, yogalessen, muziekrepetities, optredens en sporten zoals volleybal en badminton. 

Maar ook voor concerten en evenementen is De Kuip zeer geschikt. Afhankelijk van de grote van het evenement kan dit in de diverse zalen. Zoals De Foyer, De Oxe Zaal (lezingen), De Roessinkzaal of De Sporthal.

De sporthal kan samen worden getrokken met de Foyer: de tussenwand kan open. Zo wordt een ruimte gecreëerd om grote evenementen tot 600 personen te houden. Denk hierbij aan concerten, evenementen of sportuitvoeringen. Zie ons activiteitenarchief voor een rijke impressie.

In de foyer vinden regelmatig door een projectteam van De Kuip georganiseerde concerten plaats in de serie Live in De Kuip.

Waarom bij De Kuip?

Centraal gelegen · Lage prijzen · Goed bereikbaar · Gratis parkeren · Gratis Wi-Fi · Rolstoeltoegankelijk · Invalidentoilet aanwezig

Bekijk de verschillende zalen en mogelijkheden of neem contact met ons op.