Op vrijdag 11 maart (en 12 maart) is er NLdoet van het Oranjefonds. De Kuip heeft zich hiervoor aangemeld en met een grote groep vrijwilligers is onze tuin aangepakt. Zo zijn er meer dan 100 planten gepland.

Een paar weken terug is onze trap buiten vervangen als ook de hellingbaan. Hierdoor was ook het groen bij de trap verdwenen, dus een mooie mogelijkheid om deze border en het groenvak tussen de parkeerplaatsen aan te passen. Met een grote gezellig groep vrijwilligers zijn er meer dan 100 planten geplant. We hopen dat deze aanslaan en we straks een mooie groene tuin houden.

Een andere groep vrijwilligers is binnen druk geweest voor een betere toegankelijke De Kuip. Zo zijn er routeborden opgehangen en moest de ontruimingsverlichting in de foyer aangepast worden.

Alle vrijwilligers werden op en top verwend door onze beheerders. Het was weer een hele gezellige en geslaagde dag. De plantjes zaten er zo snel in dat ook het bestaande groen het nodige onderhoud heeft gehad. Zo is het buiten ook allemaal mooi opgeknapt voor de komende grote activiteiten als de receptie 50 jaar De Kuip, Ladies Night en ons Open Huis.

We willen het Oranjefonds met NLdoet bedanken voor hun donatie en willen alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp.

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!