Repeteren in Deventer

Repeteren in De Kuip

Repetitieruimte gezocht in Deventer?

Kom dan repeteren in Gemeenschapshuis De Kuip

Repeteer met orkest, koor, band of theatergezelschap in één van de ruimtes van Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. De Kuip beschikt over meerdere ruimtes in verschillende groottes. Elke ruimte heeft eigen faciliteiten en is geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, trainingen, workshops, yogalessen, (muziek)repetities, optredens en sporten zoals volleybal en badminton. 

We kunnen u hierbij diverse arrangementen bieden. Denk aan koffie en/of thee tijdens de pauze of drankjes aan de bar, borrel hapjes en meer na afloop. Indien nodig zijn een beamer met (mobiel) scherm, krijt- en whitebord aanwezig. En in De Oxe Zaal is ook een piano aanwezig. Er is voldoende stoelen en tafels aanwezig. In onze ruimtes kunt u vergaderen tot zo’n 40 personen afhankelijk van de zaal. Repeteren kan in meerdere ruimte, de meest geschikte zijn De Oxe Zaal en De Roessinkzaal.

De Kuip beschikt over gratis Wi-Fi voor haar bezoekers en gebruikers. Parkeren is gratis op eigen terrein. De Kuip is gelegen dichtbij de snelweg A1, het openbaar vervoer (bushalte en Station Deventer-Colmschate) en dichtbij Winkelcentrum Colmschate.

Waarom bij De Kuip?

Centraal gelegen · Lage prijzen · Goed bereikbaar · Gratis parkeren · Gratis Wi-Fi · Rolstoeltoegankelijk · Invalidentoilet aanwezig

Bekijk de verschillende zalen en mogelijkheden of neem contact met ons op.