Vergaderen in Deventer

Vergaderen in De Kuip

Vergaderruimte gezocht in Deventer?

Kom dan vergaderen in Gemeenschapshuis De Kuip

Vergader of houd personeelsbijeenkomsten in één van de ruimtes van Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. De Kuip beschikt over meerdere ruimtes in verschillende groottes. Elke ruimte heeft eigen faciliteiten en is geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, trainingen, workshops, yogalessen, muziekrepetities, optredens en sporten zoals volleybal en badminton. 

We kunnen u hierbij diverse arrangementen bieden. Denk aan koffie en/of thee tijdens de vergadering, lunches borrel hapjes en meer. Tevens zijn een beamer met (mobiel) scherm, krijt- en whitebord aanwezig. Er is voldoende vergadermeubilair aanwezig. In onze ruimtes kunt u vergaderen tot zo’n 100 personen. Vergaderen kan in elke ruimte, de meest geschikte zijn De Oxe Zaal, De Foyer en De Roessinkzaal.

De Kuip beschikt over gratis Wi-Fi voor haar bezoekers en gebruikers. Parkeren is gratis op eigen terrein. De Kuip is gelegen dichtbij de snelweg A1, het openbaar vervoer (bushalte en Station Deventer-Colmschate) en dichtbij Winkelcentrum Colmschate.

Waarom bij De Kuip?

Centraal gelegen · Lage prijzen · Goed bereikbaar · Gratis parkeren · Gratis Wi-Fi · Rolstoeltoegankelijk · Invalidentoilet aanwezig

Bekijk de verschillende zalen en mogelijkheden of neem contact met ons op.