De Kuip beschikt over 4 zalen om te kunnen verhuren:

  • de Foyer
  • de Oxezaal
  • de Roessinkzaal
  • de grote sporthal.

Elke ruimte heeft eigen faciliteiten en is geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, trainingen, workshops, yogalessen, repetities, optredens en meer.
Sinds november 2014 beschikt De Kuip ook over een invalidentoilet in de hal. Hierdoor is De Kuip nog rolstoelvriendelijker geworden.

Foyer

De sfeervolle Foyer is de ontvangstruimte van De Kuip. De gezellige bar nodigt mensen uit om na het sporten, vergaderen of repeteren een drankje te nuttigen en even na te praten.
Optredens en de exposities zorgen er voor dat de Foyer regelmatig wordt bezocht door een breed publiek. Lees verder..

zalenverhuur foyer

Roessinkzaal

De Roessinkzaal bevindt zich naast onze kleine vergaderruimte. Deze zaal biedt voldoende ruimte voor vergaderingen of bijeenkomsten van 15 tot 25 personen. Deze ruimte heeft een open Wi-Fi netwerk en een ruime vergadertafel. Ideaal voor vergaderingen, workshops of yogalessen! Lees verder..

zalenverhuur roessinkzaal

Oxe zaal

De Oxe zaal is boven, naast de foyer. De ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tussen de 25 en 50 personen. Hier is ook een open Wi-Fi netwerk en vergadermeubilair aanwezig. De perfecte repetitieruimte voor kleinere koren, zanggroepen en orkesten. Lees verder..

zalenverhuur oxe zaal

Sporthal

De sporthal heeft faciliteiten voor diverse sporten: gymnastiek, volleybal, badminton en taekwondo. De sporthal beschikt over gescheiden kleedkamers voor dames en heren inclusief douches en toiletten.
De sporthal kan samen worden getrokken met de Foyer: de tussenwand kan open. Zo wordt een ruimte gecreëerd waar bijvoorbeeld kerstconcerten of sportuitvoeringen worden gehouden. Ook hier is Wi-Fi beschikbaar. Lees verder..

zalenverhuur sporthal gymzaal