Zalen verhuur

Zaal of ruimte huren? Dan is De Kuip in Colmschate dé plek!
Vergader of houd personeelsbijeenkomsten in één van de ruimtes van Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate.

De Kuip beschikt over 4 zalen:

  • De Foyer
  • De Oxe Zaal
  • De Roessinkzaal
  • De Sporthal

Elke ruimte heeft eigen faciliteiten en is geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, trainingen, workshops, yogalessen, muziekrepetities, optredens en sporten zoals volleybal en badminton. Sportverenigingen uit de gemeente Deventer huren wekelijks de sporthal en overdag maken basisscholen er regelmatig gebruik van. 

Waarom bij De Kuip?

Centraal gelegen · Lage prijzen · Goed bereikbaar · Gratis parkeren · Gratis Wi-Fi · Rolstoeltoegankelijk · Invalidentoilet aanwezig

Bekijk de verschillende zalen en mogelijkheden of neem contact met ons op:  0570 651410


De Foyer

Onze centrale ontvangstruimte met bar.

Een grote en sfeervolle zaal. Aan de bar zijn diverse drankjes verkrijgbaar zoals koffie, thee, sportdrankjes, frisdranken, bier en wijn. Er is een biljart en naast de knusse open haard kunnen de gasten even napraten over de vergadering, het sporten of het concert.

De Foyer Onze centrale ontvangstruimte met bar.

Geschikt voor bijeenkomsten en activiteiten tot 100 á 200 personen.


De Oxe Zaal

Geschikt voor bijeenkomsten tot 50 personen.

De Oxe Zaal: Geschikt voor bijeenkomsten tot 50 personen

In de Foyer kunt u gebruik maken van onze bar voor bijvoorbeeld koffie en thee.

De Oxe zaal is boven, naast de foyer. Deze zaal is geschikt voor bijeenkomsten tussen de 25 en 50 personen. Ook deze zaal beschikt over een open Wi-Fi netwerk en vergadermeubilair. Een ideale repetitieruimte voor kleinere koren, zanggroepen en orkesten. Er is een piano aanwezig en de ruimte beschikt over voldoende verlichting om de bladmuziek goed te lezen.


De Roessinkzaal

Geschikt voor bijeenkomsten tot 20 personen.

De Roessinkzaal bevindt zich naast onze kleine vergaderruimte. Deze zaal biedt voldoende ruimte vergaderingen of bijeenkomsten van 5 tot 20 personen. Ook deze zaal beschikt over een open Wi-Fi netwerk en een ruime vergadertafel. Ideaal voor vergaderingen, workshops of yogalessen! En tussendoor kunt u in de Foyer  gebruik maken van onze bar voor bijvoorbeeld koffie en thee.

De Roessinkzaal Geschikt voor bijeenkomsten tot 30 personen.

De Sporthal

De sporthal heeft faciliteiten voor sporten en evenementen.

De sporthal heeft faciliteiten voor diverse sporten: gymnastiek, volleybal, badminton en taekwondo. De sporthal beschikt over gescheiden kleedkamers voor dames en heren inclusief douches en toiletten. Zowel scholen als verenigingen maken hier volop gebruik van.

De Sporthal: heeft faciliteiten voor sporten en evenementen.