Bijtanken, voed jezelf

Zelfliefde als kracht een workshop door Geraldine Cornelissen

Voor mensen die hunkeren naar een lichaam dat beter past, geeft Geraldine Cornelissen in Gemeenschapshuis De Kuip te Colmschate een workshop op donderdag 14, 21 en 28 oktober van 19.00 tot 21.30 uur. Ze vertelt als ervaringsdeskundige en als bewustzijnscoach. De kosten van deze workshop zijn 19 euro voor een losse les én doe je de hele cyclus mee dan betaal je 49 euro.

Persbericht Bijtanken, voed jezelf bijlage 1

“Bijtanken, voed jezelf”, neemt je mee om andere manieren te onderzoeken, die je écht voeden. Waar je krachtig, levendig en blij van wordt. En natuurlijk doet je lichaam dan mee.

Het is belangrijk om te weten, dat jij niet de enige bent, die geleerd heeft met voeding te stoeien; zich energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek heeft leren vol proppen en braaf doet wat er gevraagd wordt; bang te zijn om anders te zijn en er niet bij te horen.

In onze maatschappij ligt bijna alles langs een lat van normen en cijfers. Zo ook ons lichaam en ons lichaamsgewicht. Door op een andere manier naar “lijnen, afvallen, jouw lichaam”, te kijken kun je het lichaam ontwikkelen wat echt bij je past.

U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie over de workshop vind je op:

https://geraldinecornelissen.nl/workshop-zelfliefde-als-kracht-de-kuip/

Persbericht Workshop Zelfliefde als kracht