Alle informatie omtrent corona

Op deze pagina vindt u alle specifieke informatie omtrent het coronavirus. O.a. informatie over afgelaste activiteiten, protocollen, maatregelen extra huisregels i.v.m. heropening van De Kuip naar de quarantainetijd. We volgen altijd de richtlijnen van de overheid, RIVM en de gemeente Deventer. Er kunnen regelmatig wijziging plaatsvinden. Verdere vragen over dit onderwerp en De Kuip kunt u mailen aan corona@de-kuip.nl.

Belangrijkse extra huisregels

Corona huisregels De Kuip v2

Heropening 1 juni 2020

Zoals het er nu uit ziet mag De Kuip weer opengaan vanaf 1 juni echter met zeer scherpe maatregelen. Zo gaan we alleen open op reservering of triage aan de deur met vanaf 1 juni maximaal 30 bezoekers of minder per bepaalde zalen. Reserveringen kunnen gedaan worden via info@de-kuip.nl of 06 22 71 68 95 (beheerder). We hanteren dus niet onze reguliere openingstijden.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan de gestelde maatregelen (zie hierboven) en moeten zich ook aan de looproutes en andere aanwijzingen houden.

Overigens heeft het Rijk wel aangegeven dat een verdere versoepeling afhankelijk is van het verloop van het indammen van het virus.

SAMEN KUNNEN WE CORONA AAN!

Afgelaste activiteiten

I.v.m. de verplichte sluiting sinds maart 2020 zijn een aantal activiteiten afgelast. Voor twee activiteiten kan het zijn dat u een kaartje heeft gekocht, dit zijn theatervoorstelling Offers; oorlog & gewin en Live in De Kuip koreneditie. Het doel is om de theatervoorstelling in 2021 als nog door te laten gaan, voor Live in De Kuip staat een nieuwe datum gepland (onder voorbehoud) dit is 31 oktober 2020. Voor reeds gekochte toegangskaarten is de volgende regeling mogelijk:

  • Theatervoorstelling Offers; oorlog & gewin
    • Reeds gekochte toegangskaartjes zijn ook geldig voor de voorstelling in 2021 of kunnen t/m september 2020 gedurende openingstijden van De Kuip gerestitueerd worden onder overlegging van het originele toegangsbewijs.
  • Live in De Kuip koreneditie
    • Reeds gekochte toegangskaartjes zijn ook geldig voor het concert van 31 oktober 2020 of kunnen t/m september 2020 gedurende openingstijden van De Kuip gerestitueerd worden onder overlegging van het originele toegangsbewijs.