Alle informatie omtrent corona

Op deze pagina vindt u alle specifieke informatie omtrent het coronavirus. O.a. informatie over afgelaste activiteiten, protocollen, maatregelen extra huisregels i.v.m. heropening van De Kuip naar de quarantainetijd. We volgen altijd de richtlijnen van de overheid, RIVM en de gemeente Deventer. Er kunnen regelmatig wijziging plaatsvinden.

Belangrijkse extra huisregels

Corona huisregels De Kuip v2

klik voor een vergroting

Verscherpte maatregelen per 29 september 2020

Vanaf 29 september geldt dat we vanaf 21 uur geen nieuwe bezoekers toestaan en het horeca deel om 22 uur sluit. Onze vaste huurders worden hierover ingelicht.

Voor de rest blijven de huidige maatregelen gelden als triage aan de deur met een beperkt aantal bezoekers per ruimte. Ook moeten alle bezoekers zich registreren aan de bar. Verenigingen registreren zelf hun bezoekers.

Reserveringen kunnen gedaan worden via info@de-kuip.nl of 0622716895 (beheerder).

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan de gestelde maatregelen (zie hierboven) en moeten zich ook aan de looproutes en andere aanwijzingen houden.

Heeft u verdere vragen neemt u dan contact op met onze corona coördinator binnen het bestuur Dave Stoelinga via corona@de-kuip.nl.

SAMEN KUNNEN WE CORONA AAN!

Afgelaste activiteiten

I.v.m. de verplichte sluiting sinds maart 2020 zijn een aantal activiteiten afgelast. Voor twee activiteiten kan het zijn dat u een kaartje heeft gekocht, dit zijn theatervoorstelling Offers; oorlog & gewin en Live in De Kuip koreneditie. Het doel is om de theatervoorstelling in 2021 als nog door te laten gaan, voor Live in De Kuip stond een nieuwe datum gepland voor oktober, maar dit concert is nu geannuleerd. Voor reeds gekochte toegangskaarten is de volgende regeling mogelijk:

  • Theatervoorstelling Offers; oorlog & gewin
    • Reeds gekochte toegangskaartjes zijn ook geldig voor de voorstelling in 2021 of kunnen t/m oktober 2020 gedurende openingstijden van De Kuip gerestitueerd worden onder overlegging van het originele toegangsbewijs.
  • Live in De Kuip koreneditie
    • Reeds gekochte toegangskaartjes kunnen t/m 31 oktober 2020 gedurende openingstijden van De Kuip of via de koren gerestitueerd worden onder overlegging van het originele toegangsbewijs. Na deze datum zijn de kaarten niet meer in te wisselen.