Alle informatie omtrent corona

Op deze pagina vindt u alle specifieke informatie omtrent het coronavirus. O.a. informatie over afgelaste activiteiten, protocollen, maatregelen extra huisregels i.v.m. heropening van De Kuip naar de quarantainetijd. We volgen altijd de richtlijnen van de overheid, RIVM en de gemeente Deventer. Er kunnen regelmatig wijziging plaatsvinden.

Belangrijkse extra huisregels

Corona huisregels De Kuip v2

klik voor een vergroting

Heropening 1 juni 2020

De Kuip is vanaf 1 juni weer geopend echter met zeer scherpe maatregelen. Zo gaan we alleen open op reservering of triage aan de deur met een beperkt aantal bezoekers. Reserveringen kunnen gedaan worden via info@de-kuip.nl of 06 22 71 68 95 (beheerder). Na de zomervakantie hanteren we zoveel mogelijk de reguliere openingstijden. Dit is wel afhankelijk van onze huurders.

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan de gestelde maatregelen (zie hierboven) en moeten zich ook aan de looproutes en andere aanwijzingen houden.

Ontvangt u graag ons protocol of heeft u verdere vragen neemt u dan contact op met onze corona coรถrdinator binnen het bestuur Dave Stoelinga via corona@de-kuip.nl.

SAMEN KUNNEN WE CORONA AAN!

Afgelaste activiteiten

I.v.m. de verplichte sluiting sinds maart 2020 zijn een aantal activiteiten afgelast. Voor twee activiteiten kan het zijn dat u een kaartje heeft gekocht, dit zijn theatervoorstelling Offers; oorlog & gewin en Live in De Kuip koreneditie. Het doel is om de theatervoorstelling in 2021 als nog door te laten gaan, voor Live in De Kuip staat een nieuwe datum gepland (onder voorbehoud) dit is 31 oktober 2020. Voor reeds gekochte toegangskaarten is de volgende regeling mogelijk:

  • Theatervoorstelling Offers; oorlog & gewin
    • Reeds gekochte toegangskaartjes zijn ook geldig voor de voorstelling in 2021 of kunnen t/m september 2020 gedurende openingstijden van De Kuip gerestitueerd worden onder overlegging van het originele toegangsbewijs.
  • Live in De Kuip koreneditie
    • Reeds gekochte toegangskaartjes zijn ook geldig voor het concert van 31 oktober 2020 of kunnen t/m september 2020 gedurende openingstijden van De Kuip gerestitueerd worden onder overlegging van het originele toegangsbewijs.