Alle informatie omtrent corona

Op deze pagina vindt u alle specifieke informatie omtrent het coronavirus. We volgen altijd de richtlijnen van de overheid, RIVM en de gemeente Deventer. Er kunnen regelmatig wijziging plaatsvinden.

Update 26 juni 2021:

Op dit moment zijn we bijna weer als normaal geopend en zijn er ook minder corona maatregelen. Het mondkapje is niet meer verplicht en hebben we geen éénrichtingsverkeer mee. Wel moeten de bezoekers van de sporthal nog de sportingang blijven gebruiken.

Daarnaast gelden nog wel de basisregels (zie ook onder), zoals handen wassen, 1,5 meter afstand houden en registreren. We blijven hierin de richtlijnen en maatregelen van de overheid volgen.

Voor vragen kunt u ons bereiken via info@de-kuip.nl.

Belangrijkse extra huisregels

Corona huisregels De Kuip v2

klik voor een vergroting

Bezoekers moeten zich registreren aan de bar. Verenigingen registreren zelf hun bezoekers. Wel is er een beperkt aantal maximale bezoekers mogelijk. Reserveringen kunnen gedaan worden via info@de-kuip.nl of 0622716895 (beheerder).

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan de gestelde maatregelen (zie hierboven).

Heeft u verdere vragen neemt u dan contact op met onze corona coördinator binnen het bestuur Dave Stoelinga via corona@de-kuip.nl.

SAMEN KUNNEN WE CORONA AAN!

Contact

Stichting Gemeenschapshuis Colmschate
Bloemendalsweg 1B
7429 AL Colmschate
0570 65 14 10
06 22 71 68 95 (beheerder)
info@de-kuip.nl

Gratis parkeren op eigen terrein.
Nabij snelweg, openbaar vervoer en
winkelcentrum Colmschate.

Openingstijden
Openingstijden kunnen afwijken i.v.m. het coronavirus. Meer informatie www.de-kuip.nl/corona.

Nieuws, Media & Exposities

De Kuip op Facebook

2 weken geleden

Al 1,5 jaar lang hebben we ze niet kunnen ontvangen, maar als alles goed gaat dan zijn ze vanaf september weer om de week te vinden in De Kuip. 𝗗𝗲 𝗹𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗦𝗼𝗼𝘀 𝗗𝗲 𝗞𝘂𝗶𝗽𝗲𝗿𝗶𝗷. Alle activiteiten staan weer in onze agenda..Een ontspanningsavond voor mensen met een verstandelijke beperking.www.de-kuip.nl/agenda/ ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook