Nieuws

Nieuws, media & exposities
Samen Eten februari 2023 erwtensoep snert

Samen Eten begint weer in De Kuip

Na de coronajaren pakt Gemeenschapshuis De Kuip samen eten weer op. De eerste is op woensdag 1 februari. De gerechten worden bereid door vrijwilligers van De Kuip. Voor de fijnproevers staat er snert op het menu.

Pubquiz in De Kuip in Colmschate

Colmschate – In Gemeenschapshuis De Kuip is er op zaterdag 28 januari weer een pubquiz. Deelnemers kunnen in teams mee doen. Een leuke pubquiz met uiteenlopende onderwerpen en leuke quizvragen in verschillende rondes.

Live in De Kuip kersteditie 2022 (4)

Jubileumjaar afgesloten met sfeervolle Live in De Kuip kersteditie

Op zaterdag 17 december was er eindelijk weer een kerstconcert in De Kuip, Live in De Kuip kersteditie met Wereldkoor Deventer en Popkoor Sh’Boom.

In een sfeervolle en uitverkochte foyer trad als eerste het Wereldkoor Deventer op met kerstmuziek vanuit de hele wereld. Na de pauze nam popkoor Sh’Boom het over met diverse swingede kerstnummers. Het concert werd door beide koren samen afgesloten.

HCC Computerhulp Deventer

Computerclub HCC in “De Kuip“

Sinds enige tijd is de computerclub HCC in De Kuip aanwezig. Zij zijn aanwezig op de 2e en 4e woensdagmiddag van de maand van 13:30 uur tot ca. 16:00 uur voor computerhulp.

U kunt worden geholpen met uw telefoon, tablet, laptop of pc. Hierbij kunt u denken aan het installeren van en uitleg over programma’s, uitleg over zaken waar u zelf net niet uitkomt of het beantwoorden van vragen over bepaalde problemen.

Geslaagd Live in De Kuip jubileumconcert

Op zaterdag 12 november 2022 vond in het jubileumconcert plaats i.v.m. het 50-jarige bestaan van Gemeenschaphuis De Kuip in Colmschate. Op deze avond waren er optredens van Orkest Eendracht Colmschate, Popkoor KGC en solisten Marco Mensink (zang), Lisanne Stoelinga (zang) en Gerwin Keizer (mondharmonica).

Geslaagde pubquiz 50 jaar De Kuip

Op zaterdag 15 oktober was er een zeer geslaagde en gezellig pubquiz in het teken van 50 jaar De Kuip.

Acht teams gingen de strijd aan over diverse rondes. Waaronder 3 audio rondes, een aantal vragen rondes en een rood/groen quiz. Dit alles onder leiding van quizmaster Wilfred Jansen. De winst ging uiteindelijk naar team Indoor Kites, een mooie tweede plaats voor team Buren van Marie-Anne en de derde plaats was voor Team 1, ze deden hun teamnaam helaas geen eer aan ;).

2022 10 09 Kaartverkoop begonnen Live in De Kuip jubileumconcert - Eendracht

Orkest Eendracht & Koor Groot Colmschate Live in De Kuip

Colmschate – De kaartverkoop van het Live in De Kuip jubileumconcert van zaterdag 12 november a.s. is per 10 oktober begonnen. Met dit concert wordt het 50-jarige bestaan van Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate op muzikale wijze gevierd.

Op het programma staan optredens van harmonieorkest Eendracht Colmschate en popkoor Koor Groot Colmschate.

2022 10 15 Persbericht Pubquiz

Pubquiz in 50-jarige De Kuip Colmschate

Colmschate – In Gemeenschapshuis De Kuip is er op zaterdag 15 oktober een pubquiz. Deelnemers kunnen in teams mee doen. Een leuke pubquiz met uiteenlopende onderwerpen en leuke quizvragen in verschillende rondes.

Expositie Sander Schol (najaar 2022) (3)

Vaste expositie Sander Schol

Colmschate – Vanaf nu hebben we een vaste expositie van Sander Schol. De werken zullen regelmatig wijzigen. Kom dus snel een kijkje nemen om deze prachtige werken in onze foyer te bewonderen.

Contact

Stichting Gemeenschapshuis Colmschate
Bloemendalsweg 1B
7429 AL Colmschate
info@de-kuip.nl
0570 65 14 10

Gratis parkeren op eigen terrein.
Nabij snelweg, openbaar vervoer en
winkelcentrum Colmschate.

Maandag
09.00 – 12.00 uur
19.00 – 00.00 uur
Dinsdag
14.30 – 16.30 uur
19.00 – 00.00 uur
Woensdag
13.30 – 15.30 uur
19.00 – 00.00 uur
Donderdag
13.30 – 15.30 uur
19.00 – 00.00 uur
Vrijdag
14.30 – 16.30 uur
19.00 – 00.00 uur

Zaterdag & zondag
Alleen bij speciale activiteiten

Nieuws, Media & Exposities
  • Pubquiz wederom een succes

    Pubquiz wederom een succes

    Op zaterdag 28 januari 2023 was er weer een pubquiz in De Kuip. Dit keer deden er 14 teams mee met zo'n 60 deelnemers. Het was weer een reuze gezellige …
  • Samen Eten begint weer in De Kuip

    Samen Eten begint weer in De Kuip

    Na de coronajaren pakt Gemeenschapshuis De Kuip samen eten weer op. De eerste is op woensdag 1 februari. De gerechten worden bereid door vrijwilligers van De Kuip. Voor de fijnproevers …