Nieuws

Nieuws, media & exposities
Posters 75+1 jaar vrijheid v2

Kaartverkoop 75+1 jaar vrijheid begonnen

Het is vanaf nu mogelijk om kaarten te kopen voor Jumbo Hans Kok en De Kuip vieren 75+1 jaar vrijheid. Tijdens dit evenement is er een fietstocht langs oorlogsmonumenten, een expositie, live muziek en horeca.

De Kuip weer open 2021

De Kuip weer open

Na bijna 7 maanden gesloten te zijn kan De Kuip vanaf 5 juni weer open. Nog niet voor alle activiteiten, maar de meeste mogen wel weer. Ook komen steeds meer huurders terug. We vinden het fijn om weer bezoek te mogen ontvangen.

De Kuiperij kreeg bezoek van Piet Poffertjes

Helaas mogen we de leden van Gehandicaptensoos De Kuiperij nog niet ontvangen in De Kuip zelf. Maar als dat niet kan dan gaan de vrijwilligers veilig op gepaste afstand op pad. Zoals ook zaterdag 29 mei dit keer samen met Piet Poffertjes.

Herdenking 75+1 jaar vrijheid in Colmschate

Namens het projectteam “De Kuip viert 75+1 jaar vrijheid” is er bij het monument in Colmschate aan de Holterweg voor de kerk een bloemstuk geplaatst ten nagedachtenis aan de Canadese Veteranen die Colmschate op 8 april 1945 hebben bevrijd.

Nieuwe website Gemeenschapshuis De Kuip 2021

Vernieuwde website

Vooruitlopend op het jubileum jaar “50 jaar De Kuip in Colmschate” in 2022 is onze website vernieuwd met een frisse look and feel.

Rabo ClubSupport cheque 2020

Cheque Rabo ClubSupport 2020

Colmschate – Met de hulp van alle stemmers hebben we weer een mooie bedrag opgehaald tijdens Rabo ClubSupport 2020. Allemaal bedankt voor het stemmen!

Workshop Stipperz 2020 - 1

Workshop Stippen in De Kuip Colmschate

Colmschate – Op dinsdagavond 20 oktober is er in Gemeenschapshuis De Kuip een workshop stippen. De workshop wordt gegeven door Agnes en José van Stipperz. De zaal van de workshop wordt hiervoor coronaproof ingericht.

Contact

Stichting Gemeenschapshuis Colmschate
Bloemendalsweg 1B
7429 AL Colmschate
0570 65 14 10
06 22 71 68 95 (beheerder)
info@de-kuip.nl

Gratis parkeren op eigen terrein.
Nabij snelweg, openbaar vervoer en
winkelcentrum Colmschate.

Openingstijden
Openingstijden kunnen afwijken i.v.m. het coronavirus. Meer informatie www.de-kuip.nl/corona.

Nieuws, Media & Exposities

De Kuip op Facebook

2 weken geleden

Al 1,5 jaar lang hebben we ze niet kunnen ontvangen, maar als alles goed gaat dan zijn ze vanaf september weer om de week te vinden in De Kuip. 𝗗𝗲 𝗹𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗦𝗼𝗼𝘀 𝗗𝗲 𝗞𝘂𝗶𝗽𝗲𝗿𝗶𝗷. Alle activiteiten staan weer in onze agenda..Een ontspanningsavond voor mensen met een verstandelijke beperking.www.de-kuip.nl/agenda/ ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook