Nieuws

Nieuws, media & exposities
Persbericht Bijtanken, voed jezelf bijlage 1

Zelfliefde als kracht een workshop door Geraldine Cornelissen

Bijtanken, voed jezelf Zelfliefde als kracht een workshop door Geraldine Cornelissen Voor mensen die hunkeren naar een lichaam dat beter past, geeft Geraldine Cornelissen in Gemeenschapshuis De Kuip te Colmschate een workshop op donderdag 14, 21 en 28 oktober van 19.00 tot 21.30 uur. Ze vertelt als ervaringsdeskundige en als bewustzijnscoach. De kosten van deze workshop zijn 19 euro voor een losse les én doe je de hele cyclus mee dan betaal je 49 euro.

Workshop Stippen door Stipperz

Workshop Stippen in De Kuip Colmschate

Colmschate – Op dinsdagavond 12 oktober is er in Gemeenschapshuis De Kuip een workshop stippen. De workshop wordt gegeven door Agnes en José van Stipperz. De zaal van de workshop wordt hiervoor coronaproof ingericht.

Persbericht Workshop Zelfliefde als kracht

Workshop: Zelfliefde als kracht door Geraldine Cornelissen

Colmschate – Tijdens de lezing hebben verschillende mensen mogen genieten van het enthousiasme waarmee Geraldine Cornelissen vertelt over de keerzijde van ieder ongemak. Zij heeft in haar leven ervaren dat alles één kant van dezelfde medaille is. Ze vertelt als ervaringsdeskundige en als bewustzijnscoach.

Poster obligaties voor website

Obligatie leningen De Kuip

De Kuip bestaat volgend jaar 50 jaar. Dat willen we graag met u gaan vieren. Want De Kuip is voor u en voor de buurt al jaren het buurthuis waar allerlei sociaal-culturele en sportieve activiteiten worden georganiseerd. Door ons, door u en door de buurt.

Biljarten tijdens de Dorpstafel in De Kuip

Elke woensdagmiddag weer een gezellige dorpstafel in De Kuip

Colmschate – Een echte tafel waar aangeschoven kan worden om gezellig gezamenlijk een kop koffie of thee te drinken. Waar je je verhaal kunt doen of kunt luisteren naar het verhaal van een ander. Een plaats waar je ideeën kan delen. Zonder lidmaatschap, papieren of ander gedoe; er voor elkaar zijn. Elkaar steunen daar waar nodig. Omdat elkaar ontmoeten vaak niet meer vanzelf gaat.

Workshop Geraldine Cornelissen

Zelfliefde als kracht een lezing door Geraldine Cornelissen

Balans op jouw emotionele bankrekening. Voor mensen die eens willen luisteren waar dat over gaat, geeft Geraldine Cornelissen een lezing op donderdag 2 september van 19.30 tot 21.00 uur. Ze vertelt als ervaringsdeskundige en als bewustzijnscoach.

Contact

Stichting Gemeenschapshuis Colmschate
Bloemendalsweg 1B
7429 AL Colmschate
Bel of mail met ons

Gratis parkeren op eigen terrein.
Nabij snelweg, openbaar vervoer en
winkelcentrum Colmschate.

Maandag
09.30 – 11.30 uur
19.00 – 00.00 uur
Dinsdag
14.30 – 16.30 uur
19.00 – 00.00 uur
Woensdag
13.30 – 15.30 uur
19.00 – 00.00 uur
Donderdag
13.30 – 15.30 uur
19.00 – 00.00 uur
Vrijdag
14.30 – 16.30 uur
19.00 – 00.00 uur

Zaterdag & zondag
Alleen bij speciale activiteiten

Nieuws, Media & Exposities