Nieuws

Nieuws, media & exposities
Expositie Sander Schol (2)

Expositie Sander Schol

Colmschate – Vanaf nu hebben we een weer expositie van Sander Schol. De werken zullen regelmatig wijzigen. Kom dus snel een kijkje nemen om deze prachtige werken in onze foyer te bewonderen. Sander Schol is al jaren creatief op diverse gebieden, maar heeft zich sinds enige tijd toegelegd op het maken van mixed media artworks. Sander is al jaren een bewonderaar van de stijlen van bekende namen als Vincent van Gogh, Corneille en Herman Brood. Een andere belangrijke inspiratiebron is…

Spouwmuren geïsoleerd

Donderdag 9 en vrijdag 10 november 2023 zijn onze spouwmuren geïsoleerd door Lammertink Isolatie.
Het deel van de kinderopvang heeft een na isolatie gehad de rest van het gebouw een complete isolatie.

Uitslag pubquiz 4

Colmschate – Op zaterdagavond 4 november 2023 was het tijd voor de 4e pubquiz in De Kuip. Wederom een quiz geheel gemaakt door de vrijwilligers van het pubquiz team. Er werd gestreden in 10 rondes met tussendoor een bonusronde (puzzel) en twee rood-groen quizzen (petje op, petje af principe) voor een schaal bitterballen.

Interessemarkt Colmschate

Interessemarkt Colmschate

Lijkt het u leuk om iets te gaan doen of ergens naar toe te gaan, maar niet in uw eentje? Wilt u vaker de deur uit, maar u weet niet wat er waar te doen is in uw omgeving? Of uw talenten meer gaan gebruiken? En woont u in Colmschate of de Vijfhoek?

Header agenda reanimatiecursus

AED geplaatst bij De Kuip

Op woensdag 18 oktober is er een AED geplaatst bij de hoofdingang van De Kuip. De AED is buiten opgehangen en beschikt over een code alvorens de AED uit de kast gehaald kan worden. Tevens beschikt de kast over een vorstbescherming.

Inloopmiddag in De Kuip - Samen ontmoeten koffie en thee

Persbericht Inloopmiddag in De Kuip

Elke dinsdagmiddag is er in Gemeenschapshuis De Kuip een inloopmiddag. Zin in een kop koffie of thee, een goed gesprek? Of een potje biljarten, samen kaarten of spelletjes doen?

2023 10 02 Persbericht Schilderclub in De Kuip

Teken- en Schilderclub in De Kuip in Colmschate

We kunnen het allemaal, het is heerlijk om te doen en met een beetje hulp van de meester, gaat het steeds beter. We hebben het hier dan over tekenen en schilderen. Met een beetje hulp van een meester gaat het steeds beter.

Burendag 2023

Op zaterdag 23 september 2023 hadden we weer een gezellige Burendag met onze buren. Deze dag werd georganiseerd door ons activiteitenteam en mogelijk gemaakt door het Oranjefonds en Douwe Egberts.

Expositie schilderijen van Yvonne Oolman

In De Kuip is t/m 16 oktober een nieuw expositie te zien. De werken zijn gemaakt door schilderes Yvonne Oolman (61) uit Deventer.

Toen ze een aantal jaren terug borstkanker gehad kwam ze terecht bij de Stichting ‘Kleef! Dit is een inloop huis voor kankerpatiënten in Apeldoorn. Daar is ze gaan schilderen samen met lotgenoten onder leiding van Bettina Regeling.

Contact

Stichting Gemeenschapshuis Colmschate
Bloemendalsweg 1B
7429 AL Colmschate
info@de-kuip.nl
0570 65 14 10

Gratis parkeren op eigen terrein.
Nabij snelweg, openbaar vervoer en
winkelcentrum Colmschate.

Maandag
09.00 – 12.00 uur
19.00 – 23.30 uur
Dinsdag
14.30 – 16.30 uur
19.00 – 23.00 uur
Woensdag
13.30 – 15.30 uur
19.00 – 23.30 uur
Donderdag
14.30 – 23.30 uur
Vrijdag
14.30 – 16.30 uur
19.00 – 00.00 uur

Zaterdag & zondag
Alleen bij speciale activiteiten

Nieuws, Media & Exposities
  • Expositie Sander Schol

    Expositie Sander Schol

    Colmschate – Vanaf nu hebben we een weer expositie van Sander Schol. De werken zullen regelmatig wijzigen. Kom dus snel een kijkje nemen om deze prachtige werken in onze foyer …
  • Spouwmuren geïsoleerd

    Spouwmuren geïsoleerd

    Donderdag 9 en vrijdag 10 november 2023 zijn onze spouwmuren geïsoleerd door Lammertink Isolatie. Het deel van de kinderopvang heeft een na isolatie gehad de rest van het gebouw een …

De Kuip op Facebook

Voor wie het gemist heeft. Volgende week zondag 17 december weer een leuke muzikale middag in De Kuip.Dat wordt een fijne middag met 🎵 muziek, dansen 💃 en gezelligheid!Daar wil je bij zijn 🎶www.de-kuip.nl/agenda/concert-deja-vu-jackys-men/#livemuziekdeventer #deventer #colmschate #gezelligmiddagcolmschate #dansen #muziek #dekuipcolmschate ... Bekijk meerBekijk minder
Tijd om een vrijwilliger in het zonnetje te zetten. Dit is onze topkok Rob die elke maand heerlijke diners voorbereid bij Samen Eten en ook vanavond weer. Maandelijks genieten tussen de 30 en 40 mensen van al dat heerlijks. Rob bedankt voor al dat lekkers. ... Bekijk meerBekijk minder

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij [mailpoet_subscribers_count] anderen en weet als eerste wat er allemaal te doen is in De Kuip.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.