Colmschate – Nu alle vaste huurders eindelijk weer terug zijn in Gemeenschapshuis De Kuip is deze vanaf 17 augustus weer iedere dag op de nieuwe openingstijden geopend, maandag t/m vrijdag van 10.30 – 12.00 uur en van 19.00 – 00.00 uur. De medewerkers en vrijwilligers staan weer klaar op gepaste afstand voor al het bezoek.

Er worden weer diverse coronaproof activiteiten georganiseerd. Ook is er weer ruimte om te vergaderen, voor workshops, presentaties en meer. Door de corona-maatregelen zitten er wel wat beperkingen aan, maar hierbij is altijd het advies om contact op te nemen met de beheerder via info@de-kuip.nl of 0570-651410 en vraag is naar de mogelijkheden.

Wandeltocht met fotowedstrijd

Er is een prachtige wandeling uitgezet over het Landgoed De Bannink. Tijdens openingstijden zijn de routes voor maar € 3,00 per persoon inclusief één consumptie af te halen in De Kuip. Neem tijdens de wandeling je mobiel of fototoestel mee. Maak onderweg een foto van wat jij mooi vindt en maak kans op een leuke prijs. De foto’s worden beoordeeld door een jury en de winnaar wordt begin oktober bekend gemaakt. De route is t/m eind september op te halen. In oktober en november is er een nieuwe wedstrijd voor een mooie herfstfoto.

Fietstochten

Inmiddels is er keuze uit 6 fietsroutes die alle windstreken vanaf De Kuip aan doen, Bathmen, Lettele, Apenhuizen, Okkenbroek, Gorssel, Averlo, Diepenveen en Wilp worden aan gedaan. Ontdek de prachtige landschappen in onze regio. Tijdens openingstijden zijn de routes voor maar € 3,00 per persoon inclusief één consumptie af te halen in De Kuip. Vanaf nu is reserveren voor de fietstochten niet meer noodzakelijk, wel voor een bezoek aan het terras en/of de foyer.

U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie op de website: www.de-kuip.nl.

Schrijf je nu in om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en ander nieuws van De Kuip.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.