Colmschate – Op vrijdag 11 maart 2022 doet Gemeenschaphuis De Kuip mee met NLdoet, onder het motto “Een groene tuin voor de 50 jarige Kuip”. We hebben hiervoor een donatie gekregen van NLdoet, onderdeel van het Oranjefonds.

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. 

NLdoet en De Kuip

We zijn druk bezig met groot onderhoud en verduurzaming van het gebouw om De Kuip aan te passen aan de huidige eisen.

Wat zou het leuk zijn als het buitenterrein zou worden opgevrolijkt met een mooie tuin. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers die willen helpen met het aanplanten van struiken en bloemen aan de voorkant van ons opgeknapte gebouw. We willen de tuin naast het pad aankleden met sterkte planten die goed aarden in de schaduw.

Resultaat

Een vrolijke en gastvrije aanblik naast de vernieuwde hellingbaan, waar bezoekers en buurtbewoners vrolijk van worden die tevens bijdraagt aan een mooie inpassing in de groenrijke omgeving waar De Kuip staat.

Help en meer informatie

Deze activiteit is onderdeel van de jubileumactiviteiten van 50 jaar De Kuip, meer informatie op onze jubileumsite.
U kunt ons hierbij ook helpen, dus heeft u groene vingers meldt u dan aan op onze jubileumsite.

03. Poster NLdoet