Vanaf nu kunt u in Gemeenschapshuis De Kuip weer een nieuwe expositie bekijken. Hottentot is de artiestennaam van Henk Visser. Vanaf 2001 werkt hij afwisselend in Nederland (Hellendoorn ) en Frankrijk. Samen met 8 andere kunstenaars vormt hij het HH school Collectief. Ze organiseren groeps- en solo exposities.

Zijn werk is voornamelijk abstract & figuratief, geïnspireerd door o.a. Karel Appel, Picasso en Matisse. De beelden die hij waarneemt probeert hij op het doek of papier te zetten, waarbij hij zich laat leiden door kleuren en contouren. Door meerdere lagen verf, toepassing van water, inkt en ander materiaal probeert hij beweging en diepte te creëren, waarbij de contouren van de tekening het evenwicht aanbrengen in zijn werk.

U kunt de expositie komen bekijken van maandag tot en met donderdag van 10:30 – 12:00 uur en ‘s avonds vanaf 19:00 uur. Vrijdags is de Kuip vanaf 10.30 – 24.00 uur geopend. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. U vindt de schilderijen in de foyer.