Colmschate – Vanaf nu hebben we een weer expositie van Sander Schol. De werken zullen regelmatig wijzigen. Kom dus snel een kijkje nemen om deze prachtige werken in onze foyer te bewonderen.

Sander Schol is al jaren creatief op diverse gebieden, maar heeft zich sinds enige tijd toegelegd op het maken van mixed media artworks. Sander is al jaren een bewonderaar van de stijlen van bekende namen als Vincent van Gogh, Corneille en Herman Brood.

Een andere belangrijke inspiratiebron is Jack Liemburg die in zijn beginjaren zelf ook in de stijl van Herman Brood werkte.

De werken van Sander zijn kleurrijk, verfrissend en het allermooist op een groot formaat. Hoe langer je naar een werk kijkt, hoe meer details je zult ontdekken. Kleinere formaten zijn zeker ook mogelijk. Ook kun je  persoonlijke wensen doorgeven, die worden verwerkt in je eigen persoonlijke artwork.

De creaties zijn toegankelijk voor een breed publiek en zeer betaalbaar. Wekelijks ontstaan er weer mooie nieuwe werken die hij op zijn social media toont en natuurlijk zo snel mogelijk ook op zijn website (www.sanderartworks.nl).

U kunt de expositie komen bekijken tijdens de openingstijden van De Kuip. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate.