Ook in de zomervakantie kunt u in Gemeenschapshuis De Kuip een expositie vinden van schilderes Paula Kambong van Meeteren. Nadat haar vader, drie jaar geleden overleden is en Paula zijn schildersmateriaal geërfd heeft schildert ze bijna dagelijks. Door te schilderen heeft ze de nodige afleiding kunnen vinden en haar emoties kunnen uiten en heeft ze er nu ontzettend veel plezier in. Tegenwoordig heeft ze het gevoel dat ze wat moet schilderen, ze moet wat maken en kan niet zonder.

Haar schilderijen zijn altijd abstract en kleurrijk. Ook vindt ze dat de schilderijen betaalbaar moeten zijn. De prijs van het schilderij is afhankelijk van de materialen die gebruikt worden. Informeer aan de bar van De Kuip naar de prijzen van de schilderijen.

Ook schildert ze in opdracht, denk dan aan de grootte en kleuren. Het schilderen is voor Paula een creatief proces dus geen één schilderij is hetzelfde, wel kunnen de schilderijen op elkaar lijken. Het schilderij moet natuurlijk wel bij het interieur passen zo komt het schilderij het meest tot zijn recht.

Paula wenst iedereen veel plezier bij het kijken naar de expositie en wanneer u meer wilt weten of een schilderij wilt kopen kunt u informeren bij de bar.

De Kuip is in de zomervakantie geopend op de donderdagmorgen van 10:00 – 12:00 uur. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate.