Welkom op mijn expositie!
Ik ben Maud, getrouwd met Rob en moeder van Soerja, Bob en Faye. Mijn woonplaats is Deventer. Een aantal jaren geleden kwam ik bij toeval in aanraking met kunst. De mogelijkheid dat je met je verbeelding meer kunt zien dan de visuele werkelijkheid was voor mij een openbaring. Sindsdien is mijn creatieve reis niet meer te stoppen. In deze wereld ‘vertaal’ ik woorden , beelden, gedachten en emoties in voornamelijk kleurige acrylwerken en ook wel houtskooltekeningen. Net als mijn interesse is mijn werk uiteenlopend.

Ik wil de aanschouwer visueel vervoeren en mee laten genieten op deze reis, waarmee ik een positieve bijdrage lever om de wereld een stukje kleurrijker te maken.

Spelen met kleuren, vormen, lijnen,materiaal en kennis. Spelen met als uitdaging het in beeld brengen van een verhaal met z’n symbolieken en emoties.

Magisch overmacht, oogstrelende verrijking, elke dag…

Tijdens deze expositie is er een deel van mijn werk te zien, ben je geïnteresseerd in meer?