Ladies Night in De Kuip Colmschate

Ladies Night schoenen

Colmschate – Op vrijdagavond 14 juni 2019 is er in Gemeenschapshuis speciaal voor de vrouwen een Ladies Night. Bijpraten met vriendinnen, je zus of je moeder? Gewoon even een lekker avondje weg? Dat kan natuurlijk tijdens de Ladies Night in de Kuip en als je na het shoppen nog lekker wil blijven zitten, voor een hapje en een drankje, dat kan allemaal in de Kuip.

Bekijk of koop op deze avond kinder- of dameskleding, tassen, sieraden en accessoires, essentiële oliën, zo is er een schoonheidsspecialiste, iemand die hele mooie taarten maakt, catering, holistische massages, kindermassage en handmassage. Daarnaast krijgt u ook informatie over gezonde voeding.

Deelnemers zijn Kidsstore 63, Massagepraktijk Sensa, Massagepraktijk De Spiegeling, Tassentik, Two of Us, Silvia’s Catering op Rolletjes, Amanda Schreuder/mooistetaart4u.nl, Cremido Fashion, Schoonheidssalon Annet Wolters, Roos Fashion, Habits of Happiness en 24FitBathmen-Herbalife.

Toegang tot de Ladies Night is gratis. De avond begint om 20 uur en duurt tot zo’n 22 uur. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer). Meer informatie over de avond en de deelnemers op de website www.de-kuip.nl/ladiesnight of via 0570-651410.