Colmschate – Op zaterdagavond 17 december is er weer een kerstconcert in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. De afsluiting van hun jubileumjaar i.v.m. het 50-jarige bestaan. In de sfeervolle foyer brengen de artiesten de bezoeker al helemaal in de kerststemming.

Wereldkoor Deventer

Het concert wordt geopend door het Wereldkoor Deventer. Het Wereldkoor Deventer is in 2002 opgericht en telt ca. 35 leden. Dit gemengd koor brengt met veel enthousiasme, onder inspirerende leiding van Floor Snip, folkloreliederen van over de hele wereld. De oorsprong van het repertoire reikt van Zuid-Amerika en Zuid-Afrika tot Nieuw Zeeland, IJsland, Scandinavië, Ierland, Nederland tot in de Balkan.

Persbericht Live in De Kuip kersteditie (Wereldkoor Deventer & Popkoor Sh'Boom)
Boven Wereldkoor Deventer, onder Popkoor Sh’Boom

Popkoor Sh’Boom

Na de pauze gaat het concert verder met Popkoor Sh’Boom onder leiding van Ruth Klijn. Een gemengd koor van ongeveer 30 leden. Enthousiast en gedreven, verbonden in de muziek, samen Popkoor Sh’Boom. Samen repeteren, moeilijke akkoorden instuderen, samen lachen en blijven oefenen. En dan… een repetitie met het vertrouwde muziekcombo en de strakke hand van de dirigente die het koor bij elkaar brengt.

Het concert wordt door beide koren gezamenlijk feestelijk afgesloten. Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan om 19.30 uur. U vindt De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie via www.50jaar.de-kuip.nl/kerstconcert of 0570-651410.

close
Logo De Kuip 50 jaar 2021 FC

Schrijf je nu in om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en ander nieuws van De Kuip.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.