De organisatie Music Moves organiseerde het programma van de soosavond van dinsdag 5 oktober. De jongeren hadden een geweldige avond georganiseerd.

De avond werd georganiseerd door deze twee jongens, ze werden daarin bijgestaan door andere jongeren. Zo waren er deze avond verschillende activiteiten georganiseerd, zo waren er DJ’s, een zanger en was er een ballonartiest. Tevens werd er gedanst, was er een stoelendans en polonaise. De leden van soos De Kuiperij hebben genoten van een prachtige avond.

Jongeren bedankt!!

Logo Music Moves

Music Moves

Dans jij wel eens met daklozen? Welke muziek zou jij samen met Nieuwe Nederlanders maken? Met dit trainingsprogramma leren jongeren de vaardigheden om een eigen muziekevent of challenge te organiseren voor mensen die dat verdienen. Mensen die te weinig gezien en gehoord worden in onze samenleving. Alle mensen die muziek nodig hebben. Music Moves brengt jongeren de tools, de begeleiding en het netwerk om te groeien tot succesvolle en maatschappelijk bewuste professionals. Music Moves is voor alle jongeren die geloven in de kracht van muziek. Voor de nieuwe generatie muzikale changemakers.

Foto’s