Colmschate – In Gemeenschapshuis De Kuip is er op zaterdag 10 juni weer een pubquiz. Deelnemers kunnen in teams mee doen. Een leuke pubquiz met uiteenlopende onderwerpen en leuke quizvragen in verschillende rondes.

Wie daagt het team van het bestuur van De Kuip uit? Stel nu je team samen, dit kan van een vriendengroep zijn, een team, van een vereniging, buren, familie noem maar op. Geef je nu op. doe mee en ga voor de winst!

Deelname aan de pubquiz is € 2,50 p.p. exclusief consumpties. De deuren gaan om 19.45 uur open en de eerste ronde begint om 20.00 uur. Voor het winnende team is er aan het einde van de avond een leuke prijs.

Per team kunnen er maximaal 5 personen deelnemen. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van De Kuip (www.de-kuip.nl). 

De quizvragen zijn zeer divers er wordt in de volgende rondes gespeeld; plaatjes ronde, diverse vragen rondes met verschillende thema’s en muziek- en audiorondes. Deze avond is ook weer onze vaste quizmaster Wilfred Jansen weer van de partij.

De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate.  

Schrijf je nu in om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en ander nieuws van De Kuip.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.