Rabobank Clubsupport – Steun De Kuip

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou?

Steun ons en stem op De Kuip!

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als co√∂peratieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken. 

Rabobank. Growing a better world together.

Bestedingsdoel De Kuip

Om ook in de toekomst de steeds groter wordende groep mindervalide bezoekers te kunnen blijven verwelkomen, is het noodzakelijk om de huidige voordeur te vervangen door een rolstoelvriendelijke deur. De toegang zal dan zonder draaideuren en drempels zijn, waardoor het pand gebruiksvriendelijk wordt voor alle doelgroepen.

Lid worden Rabobank Salland

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op De Kuip. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen. Stemmen kan t/m 6 oktober 2019!