Op zondagmiddag 13 september 2020 organiseerde we samen met Jumbo Hans Kok en Joop Harmsen van Colmschate Vrogger en noe een ruilmiddag en fietstocht Trots op Colmschate. Het was een zeer succesvolle dag met zo’n 260 geregistreerde bezoekers die genoten, veilig op 1,5 meter afstand. Het bewijs dat er tijdens de coronacrisis toch mogelijkheden zijn.

De fietstocht nam de deelnemers mee op een reis langs de huidige locaties van het boek Trots op Colmschate van Jumbo Hans Kok. Afgelopen maanden konden klanten van Jumbo Hans Kok plaatjes sparen voor dit boek. Als afsluiting werd deze gezellige middag georganiseerd.

De dag begon met de ruilmiddag waar honderden plaatjes werden uitgewisseld en vele bezoekers hun boek als nog vol kreeg. Lukt het u niet om het boek vol te krijgen vul dan het formulier in.

De fietroute ging via de Vijfhoek naar de Snippeling, Oxe en De Bannink. Op de route was er bij het Schipbeekbad een rustpunt waar de deelnemers een heerlijk verkoelend ijsje konden krijgen aangeboden door Jumbo Hans Kok.

Na afloop was er een groot terras met meer dan 60 tafels waar men kon genieten van een Colmschater biertje en andere drankjes.

We willen alle vrijwilligers, medewerkers en bezoekers bedanken voor deze dag!

We kijken terug op een prachtige en succesvolle dag. Hieronder de foto’s (onder de video) van Gerrit, Tiny, Lisanne en Dave en video van Gerrit.

close
Logo De Kuip 50 jaar 2021 FC

Schrijf je nu in om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en ander nieuws van De Kuip.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.