Ook dit jaar weer kan je stemmen op De Kuip tijdens Rabo ClubSupport. De leden van de Rabobank kunnen dan stemmen op hun favoriete vereniging/organisatie. Elke stem is ongeveer 5 euro waard. Hoe meer stemmen, hoe meer geld De Kuip krijgt!

Let op we zijn te vinden onder Stichting De Kuip Colmschate.

Samenleving

De Kuip is het buurthuis voor Colmschate in de Gemeente Deventer met activiteiten voor een breed publiek, voor alle inwoners van Colmschate en omgeving.

Ons doel

Het organiseren van een jubileumconcert. Dé afsluiting van het jubileumjaar. Een groots spectaculaire concert in de sporthal, waarbij alle optredende artiesten een link hebben met de geschiedenis van De Kuip.

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden.

close
Logo De Kuip 50 jaar 2021 FC

Schrijf je nu in om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en ander nieuws van De Kuip.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.