Colmschate – Tijdens de lezing hebben verschillende mensen mogen genieten van het enthousiasme waarmee Geraldine Cornelissen vertelt over de keerzijde van ieder ongemak. Zij heeft in haar leven ervaren dat alles één kant van dezelfde medaille is. Ze vertelt als ervaringsdeskundige en als bewustzijnscoach.

Perfectionisme versus spel en gemak

Persbericht Workshop Zelfliefde als kracht

In een driedaagse workshop neemt ze je mee om spel en gemak in het leven toe te laten. De workshop is in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate op donderdag 16, 23 en 30 september 19 tot 21.30 uur. De kosten zijn nu 49 euro. Je kunt ook één les volgen, nu voor 19 euro.

We hebben geleerd  dat iets goed of fout kan zijn, dat je je best moet doen en dat je afgekeurd of goedgekeurd wordt. Dat kan o.a. perfectionisme, faalangst, vermoeidheid en zelfs depressie tot gevolg hebben. En dit heeft nogal wat gevolgen voor onze gezondheid, ons plezier en vooral ons tijdsgebrek.

Door een andere bril op te zetten, kun je zelfliefde voor jezelf gaan ervaren, beter voor jezelf zorgen en daarmee als effect ook voor de ander. Hierdoor schep je een leven wat ruimte, verbinding en plezier geeft.

Deze workshop is flinke stap voor mensen die expert willen worden in “Zelfliefde als kracht”. Meer informatie over de workshop op geraldinecornelissen.nl.