Colmschate De Boer Op 2014Fietstocht, foto’s in De Kuip van Colmschate boerderijen en activiteiten bij de boerderijen op 25 mei 2014

Zondagmiddag 25 mei 2014 was het zo ver: Colmschate ging De Boer Op!

Hoe het begon…

In januari 2013 is de Facebookpagina Colmschate In Beeld opgericht . Nu heeft deze pagina inmiddels al meer dan 1200 vrienden op Facebook. Op deze pagina worden diverse foto’s geplaatst uit de mooie geschiedenis van Colmschate. Met als hoogtepunt op 2 juni 2013 een Colmschate In Beeld middag met meer dan 500 bezoekers in Gemeenschapshuis De Kuip en 200 deelnemers aan de fiets- en wandeltocht. Na dit grote succes ging Colmschate De Boer Op! Een uniek nieuw evenement met zeker meer dan 700 bezoekers aan de wandel- en fietstocht en optredens op 5 locaties op De Bannink en in De Kuip.

Geslaag evenement!

Ohh wat hebben we zondag 25 mei met z’n alle een mooie dag meegemaakt tijdens ‘Colmschate De Boer Op’. Alle verwachtingen werden overtroffen. Hadden we vorig jaar met ‘Colmschate In Beeld’ al een succesvolle dag, was het dit jaar een nog groter succes. Met meer dan 700 bezoekers kunnen we als werkgroep niet anders dan met trots terug kijken. Het was de 5 maanden voorbereidingstijd zeker waard. Na het opruimen gingen we vol adrenaline naar huis toe.Ook willen we de sponsors Wij Deventeren C1000 Hans Kok bedanken voor het mogelijk maken van dit evenement. Tevens willen we de diverse muzikanten, boeren, locatie eigenaren, tractorchauffeurs, de vrijwilligers van De Kuip en alle andere betrokkenen bedanken voor hun hulp. Zonder deze mensen kan je dit niet organiseren.Als laatste willen we alle bezoekers bedanken voor hun komst, want ook deze mensen zorgen voor het succes van deze middag.Mede namens de andere leden uit de werkgroep; Petra van den Berg, Duke Krins, Erna Harmsen, Joop Harmsen, Hans Kiers en Wilfred Jansen!Tot een volgende keer!

Dave Stoelinga
Werkgroep Colmschate De Boer Op

Download route Colmschate De Boer Op

Colmschate De Boer Op helaas moeten missen? U kunt de route nog wandelen of fietsen, download dan onder de route. Echter helaas zijn er dan geen activiteiten op de locaties.

Boerderijenkaart Colmschate

Op de deze kaart zijn alle boerderijen aangegeven waarvan we op 25 mei de foto’s lieten zien. Dit is het gebied binnen de blauwe lijn.

Boerderijenkaart-Colmschate-De-Boer-Op

Klik voor een vergroting

Geniet na van dit evenement in foto en beeld

Contact

Stichting Gemeenschapshuis Colmschate
Bloemendalsweg 1B
7429 AL Colmschate
0570 65 14 10
06 22 71 68 95 (beheerder)
info@de-kuip.nl

Gratis parkeren op eigen terrein.
Nabij snelweg, openbaar vervoer en
winkelcentrum Colmschate.

Openingstijden
Op dit moment zijn wij i.v.m. het coronavirus beperkt of niet geopend. Meer informatie www.de-kuip.nl/corona.

Nieuws, Media & Exposities
  • Herdenking 75+1 jaar vrijheid in Colmschate

    Herdenking 75+1 jaar vrijheid in Colmschate

    Namens het projectteam “De Kuip viert 75+1 jaar vrijheid” is er bij het monument in Colmschate aan de Holterweg voor de kerk een bloemstuk geplaatst ten nagedachtenis aan de Canadese …
  • Vernieuwde website

    Vernieuwde website

    Vooruitlopend op het jubileum jaar “50 jaar De Kuip in Colmschate” in 2022 is onze website vernieuwd met een frisse look and feel.

De Kuip op Facebook

1 week geleden

Namens het projectteam "De Kuip viert 75+1 jaar vrijheid" is er bij het monument in Colmschate aan de Holterweg voor de kerk een bloemstuk geplaatst ten nagedachtenis aan de Canadese Veteranen die Colmschate op 8 april 1945 hebben bevrijd..We shall never forget..www.de-kuip.nl/76jaarvrijheid/ ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook