Colmschate – Al jaren organiseert Gemeenschapshuis regelmatig de Colmschate in Beeld of De Boer op middagen en is er dan ook vaak een fietstocht. In het jaar van het 50-jarige bestaan pakken ze het iets anders aan. Op 12 juni kan er vanuit De Kuip gewandeld worden en is er een expositie met foto’s uit de 50-jarige geschiedenis van De Kuip in Colmschate.

Dit jaar moet het een feestelijke en gezellige middag worden voor het hele gezin. Het wordt een middag voor jong en “ouder”.

Puzzeltocht voor kinderen

06. Poster Puzzeltocht
Klik voor meer informatie en aanmelden

Speciaal voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er een puzzeltocht uitgezet. De puzzeltocht is zo’n 2,3 km lang en op de route zijn er opdrachten te doen en is er een tussenstop met ranja en wat lekkers. Terug in De Kuip is dan de laatste opdracht. Voor de winnaars zijn er leuke cadeaus.

De deelnemers aan de puzzeltocht krijgen ook een kleurplaat waarmee ze ook een prijs kunnen winnen. De kleurplaat komt ook uit de geschiedenis van De Kuip. Alle kinderen van gezinnen die bezocht werden voor financiële steun voor het bouwen van De Kuip kregen deze kleurplaat.

Wandeltocht

Voor iedereen is er ook een wandeltocht van zo’n 6,6 km. Er is een prachtige route uitgezet door woonwijken, bossen, langs weilanden, boerderijen en meer. Geniet van de prachtige omgeving in Colmschate. Op de route is ook een rustpunt met koffie/thee en wat lekkers.

06. Poster Expositie, Wandel- en Puzzeltocht
Klik voor meer informatie en aanmelden

Expositie 50 jaar geschiedenis van De Kuip

Terug in De Kuip is er in de foyer een expositie met zo’n 150 foto’s uit de geschiedenis van De Kuip. Van de oprichting van de stichting en de bouw van De Kuip tot aan diverse activiteiten uit onze geschiedenis. Toegang tot de expositie en middag is gratis.

Daarnaast is het terras geopend, de bar geopend en staat het bier koud. Ook is er live muziek door Roundabout Jazz band.

De routes kunnen tussen 12.00 – en 13.00 uur afgehaald worden in De Kuip, vanaf 12 uur is de expositie ook geopend. De gezellige middag duurt tot 17.00 uur. U vindt de alle informatie en het programma van het open huis op 50jaar.de-kuip.nl/wandeltocht-expositie/. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer).

Rocken met Nie Wies

06. Poster Live in De Kuip Nie Wies
Klik voor tickets en meer informatie

De laatste jubileumactiviteit voor de zomer is op zaterdag 25 juni met een avondje rocken met de Sallandse rockband Nie Wies. An de kant! Nie Wies kump d’r an! Het høkende viertal feest er onmeunig op los wanneer het de bühne betreedt. Deze band is een heuse festivalsensatie. Nie Wies gaat als een jukebox via eigen dialectrock naar vol zwetende pure Engelstalige rock ’n roll. Meer informatie en kaarten bestellen via 50jaar.de-kuip.nl/nie-wies/.

close
Logo De Kuip 50 jaar 2021 FC

Schrijf je nu in om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en ander nieuws van De Kuip.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.