Op zaterdag 21 mei vierde Gemeenschapshuis De Kuip haar 50 jarige bestaan samen met haar huurders en partners met het open huis. We kunnen terugkijken op een gezellige dag.

In de diverse zalen waren diverse informatiestand met in de sporthal diverse live demo’s en veel kindervermaak met schminken en springkussen.

Live demo’s van La Talentia, Base4Dance, toespraak over de samenwerking tussen De Kuip en Op de plaats rust (onderhoud oude begraafplaats naast De Kuip), Het Stijlorkest, Acupunctuur Buqi Nollen en popkoor Sh’Boom.

Ook waren er informatiestands van La Talentia, Base4Dance, Plaatselijk Belang Colmschate, op de stand van de IJsseldarters kon gedart worden, vrijwilligers van soos De Kuiperij lieten hun activiteiten zien en waren de radioamateurs van Veron aanwezig.

KDV en BSO Eigenwijs

Ook hield kinderopvang en buitenschoolse opvang Eigenwijs haar open huis. In de sporthal naast het springkussen konden kinderen geschminkt worden. Was er een mogelijkheid om een rondleiding te krijgen en waren er buiten diverse spellen te doen.

Video

Foto’s onder de video’s

Tour door de feestelijke Kuip
Video: D. Stoelinga
Korte impressie van het optreden van Het Stijlorkest
Video: D. Stoelinga
Korte impressie van de afsluiting van het Open Huis door popkoor Sh’Boom
Video: D. Stoelinga

Foto’s

Schrijf je nu in om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en ander nieuws van De Kuip.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.