Colmschate – Om het 50 jarige bestaan van Gemeenschapshuis De Kuip te vieren met haar huurders, gebruikers en partners houdt De Kuip op zaterdag 21 mei een open dag. Tijdens deze dag zijn de zalen geopend voor het publiek, zijn er informatiestands en live demo’s.

De Kuip is op 21 mei geopend van 11 – 15 uur en de toegang is natuurlijk gratis. Maak op deze dag kennis met de gebruikers van De Kuip. Maar bekijk ook alle mogelijkheden welke het gemeenschapshuis te bieden heeft. De beheerders en bestuursleden van De Kuip zijn deze dag ook aanwezig voor al uw vragen.

KDV en BSO Eigenwijs

Ook Eigenwijs opent deze dag haar deuren. Kom hier gerust binnen voor een rondleiding. Maar ook is er van alles te doen voor de kinderen. Van een wedstrijd zaklopen tot blikgooien. En wie haalt het hoogste aantal punten met sjoelen? Of wil je graag geschminkt worden en ga je als vlinder of piraat naar huis? Of kom lekker springen op het springkussen in de sporthal van De Kuip.

2022 05 21 Persbericht Open Huis De Kuip

Informatiestands en demo’s

Diverse huurders en partners van De Kuip presenteren zich in de sporthal en foyer tijdens de open dag. Ook zijn er diverse demo’s met dans, live muziek en sport. Deelnemers aan het open huis zijn; Base4Dance, Acupunctuur Buqi Nollen, La TalenTia, Plaatselijk Belang Colmschate, Popkoor Sh’Boom, Veron afdeling a10 Deventer, teken- en schilderclub, De IJsseldarters, Soos De Kuiperij, Het Stijlorkest en Op de plaats rust.

U vindt de alle informatie en het programma van het open huis op 50jaar.de-kuip.nl/openhuis/. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer).

close
Logo De Kuip 50 jaar 2021 FC

Schrijf je nu in om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en ander nieuws van De Kuip.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.