Op dit moment hangt er een prachtige nieuwe expositie in de foyer. Dit keer een foto-expositie van Ineke Gerritsen.

U kunt de expositie komen bekijken van maandag tot en met donderdag van 10:30 – 12:00 uur en ‘s avonds vanaf 19:00 uur. Vrijdags is de Kuip vanaf 10.30 – 24.00 uur geopend. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. U vindt de foto’s in de foyer.

Over Ineke Gerritsen:

Als 10-jarig meisje maakte ik met mijn fototoestelletje al foto’s van de natuur, vooral dieren waren toen favoriet.  Door mijn grootste passie, volleybal, was er geen tijd meer voor foto’s maken tot zo’n 10 jaar geleden.  In 2006 ging ik stoppen met mijn functies binnen DeVolCo’88 (nu Avior)  en toen heb ik het fotograferen weer fanatiek opgepakt. Een jaar later heb ik mijn eerste digitale camera, een Canon 30D, gekocht en sinds die tijd ben ik regelmatig ( zeg maar heel vaak)  in de natuur te vinden. Ik vind het heerlijk om lekker lange wandelingen te maken: ’s morgens héél vroeg of juist in de avonduren en dan hopen op een ontmoeting met een edelhert, ree of wild-zwijn of een ander prachtig dier. Daarnaast vind ik het ook erg boeiend om macrofotografie te doen, lekker op de knieën voor een paddenstoel  of juist dat kleine vlindertje er mooi op zien te krijgen.

Sinds een jaar of 6 geef ik ook fotografieworkshops aan onze groepen 5 t/8 op basisschool St.Bernardus. Er zitten vaak verrassend mooie foto’s bij en zie je dat kinderen soms  heel anders kijken.