Zaterdag 1 april begint onze nieuwe beheerder Kirsten Jansen. De eerste maand zal ze samen met onze huidige beheerder Duke Krins mee lopen en per mei gaat Duke met een welverdiend pensioen.

Graag wil ik me even voorstellen…….!

Mijn naam is Kirsten Jansen ik ben 39 jaar en woon al jaren met veel plezier in Colmschate. Per  1 Mei zal ik de functie van Beheerder van Gemeenschapshuis De Kuip  van Duke Krins met heel veel enthousiasme overnemen. Op dit moment ben ik werkzaam als woonbegeleider van alleenstaande minder jarige vluchtelingen.

Dit werk heb ik met veel plezier en liefde voor de doelgroep gedaan. Hoe nu zo de stap van woonbegeleider naar beheerder van De Kuip hoor ik u denken. Nou dat zit zo, als kind ben ik opgegroeid in Colmschate. Als kind, puber en eigenlijk in iedere fase van mijn leven heeft de kuip wel een rol gespeeld, van de gym vanuit de basisschool, tot dansles als puber. Daarna als stagiair bij Raster verschillende activiteiten in en om de kuip georganiseerd. Na mijn stage ben ik aan de slag gegaan bij Raster in de kinderopvang en later doorgestroomd naar het Kinderwerk. Hier heb ik onder andere lange tijd gewerkt in de verschillende buurten van Colmschate. Vanuit de Polakkers en de Fontein heb ik heel wat activiteiten voor kinderen mogen organiseren.  Door  verschillende banen in zorg en welzijn ben ik er achter gekomen dat het samen brengen van mensen en verschillende doelgroepen het leukste werk is wat er is. Met mijn ervaringen en  instelling wil ik graag samen met alle vrijwilligers mijn werk als Beheerder vorm gaan geven in De Kuip. Mocht u nog vragen hebben, interesse hebben of nieuwsgierig zijn naar mij of mijn ideeën, loop gerust eens binnen voor een kop koffie en een goed gesprek.

close
Logo De Kuip 50 jaar 2021 FC

Schrijf je nu in om op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en ander nieuws van De Kuip.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.