Bijna 4 maand later dan gepland vond op zaterdag 9 april 2022 de receptie plaats om het 50-jarige bestaan van De Kuip in Colmschate te vieren. Het was een gezellige middag met live muziek, speeches en vooral veel gezellige ontmoetingen.

De middag werd geopend met een inloop onder begeleiding van zangeres Laura van Nijendaal, champagne en gebakjes van de Parabool met het jubileumlogo. Fijn om te zien om zoveel mensen weer te zien, helemaal na de twee afgelopen corona jaren. Het was een weerzien van oud beheerders, bestuursleden, huurders, vrijwilligers, obligatiehouders, gebruikers van De Kuip en noem maar op.

Het officiële deel van deze middag werd geopend door, projectleider van het projectteam 50 jaar De Kuip Dave Stoelinga, met een kort openingswoord. Hierna een toespraak van de voorzitter van De Kuip Nic Louis. De laatste toespraak was van wethouder Rob de Geest namens de gemeente Deventer. Dit deel werd afgesloten met het uitreiken van een cheques namens de gemeente Deventer aan De Kuip en vervolgens kreeg Rob de Geest de eerste officiële obligatie met nummer 001.

De middag werd afgesloten met een gezellige borrel met muziek van Laura van Nijendaal.

In de morgen was het projectteam 50 jaar De Kuip al heel druk geweest met het versieren van De Kuip en ook waren Sarah en Abraham aanwezig. Hieronder de foto’s en video’s van de gezellige middag.

Video

Video: G. Beijers

Foto’s

Meer foto’s volgen!