Het is vanaf nu mogelijk om kaarten te kopen voor Jumbo Hans Kok en De Kuip vieren 75+1 jaar vrijheid. Tijdens dit evenement is er een fietstocht langs oorlogsmonumenten, een expositie, live muziek en horeca.

Het projectteam van Jumbo Hans Kok en De Kuip hebben weer een mooi programma samengesteld. Helaas konden in 2020 alle geplande activiteiten voor 75 jaar vrijheid niet doorgaan. Gelukkig kunnen we nu met de versoepelingen de activiteiten wel laten doorgaan met het thema 75+1 jaar vrijheid. Met het oog op de huidige maatregelen kunnen niet alle plannen van vorig jaar doorgaan. Maar er is nog steeds een heel mooi programma.

Posters 75+1 jaar vrijheid v2

De fietstocht leidt de deelnemers langs diverse oorlogsmonumenten in de omgeving van Colmschate en de buurtdorpen. De route loopt door het afwisselende landschap van het buitengebied. De route is zo’n 24 km. Terug in De Kuip is er een expositie met foto’s van Colmschate in en na de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast is er horeca met live muziek door Round about Jazz band. Alle activiteiten worden georganiseerd met de dan geldende coronamaatregelen. De toegang is gratis, registreren is noodzakelijk. Deelname aan de fietstocht is € 5,00 per persoon.

Het complete programma, tijden en aanmelden kan via onderstaande button.