Na bijna 7 maanden gesloten te zijn kan De Kuip vanaf 5 juni weer open. Nog niet voor alle activiteiten, maar de meeste mogen wel weer. Ook komen steeds meer huurders terug. We vinden het fijn om weer bezoek te mogen ontvangen.

We zijn nog lang niet verlost van het coronavirus, maar samen kunnen we er wel voor zorgen dat we veilig open kunnen blijven. Zo blijven de 1,5 maatregelen als verplichte routes, gezondheidscheck, registratie en handen wassen van kracht. Bij klachten blijf dan a.u.b. thuis. Wel is het nog steeds verplicht om een mondkapje te dragen. Op de plaats van bestemming kan die weer af. Gaat u vervolgens weg of naar het toilet dan moet het mondkapje weer op. Meer informatie omtrent corona op onze speciale pagina.

Ook is het vanaf 5 juni weer mogelijk om binnen of op het terras een drankje te drinken. Maar ook onze mooie fietsroutes zijn weer beschikbaar en kunt u na de mooie tocht nog wat drinken bij ons in De Kuip.

We vinden het heel fijn dat iedereen weer komt. We proberen binnenkort onze activiteiten weer op te starten. We zijn al weer druk om 75+1 jaar vrijheid als nog te vieren op 12 september. Alle informatie over de activiteiten is te vinden in onze agenda.

We kunnen nog niet de vaste openingstijden hanteren. Bij twijfel informeer altijd bij onze beheerder Hans Gerritsen info@de-kuip.nl / 0570 65 14 10.