Samen Eten nasi of bami met saté

Samen Eten Nasi Bami en Saté

Colmschate – Op woensdag 23 oktober is er weer een Samen Eten in De Kuip. De gerechten worden bereid door vrijwilligers van De Kuip en Silvia’s Catering. Voor de fijnproevers staat er nasi of bami met saté en komkommersalade en als toetje gebakken appels met vanille vla en slagroom op het menu. En natuurlijk mag een heerlijk toetje ook niet ontbreken.

Voor een kleine vergoeding kunt u samen met andere buurtgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u van een echte Hollandse stamppot in de wintermaanden, Indische nasi of mosselen met frites? Ook een toetje ontbreekt niet. Schuif gezellig aan en kom Samen Eten in De Kuip! Meer weten informeer dan bij onze beheerder Jantina via 0570-651410 of info@de-kuip.nl.

Samen Eten begint om 17.00 uur en het eten wordt om 17.30 uur opgediend en kost € 8,50 per persoon exclusief drankjes. In verband met de inkoop van onze ingrediënten, is vooraf opgeven wel noodzakelijk. Meld u aan in De Kuip aan de bar, 0570-651410 of via de website www.de-kuip.nl. Samen Eten wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van De Kuip.