Stem op De Kuip!

logo Rabo Hart voor Salland

Ook dit jaar doet Gemeenschapshuis De Kuip natuurlijk weer mee aan de Hart voor Salland 2018 actie van Rabobank Salland. Dit jaar beleven we de vijfde editie van Hart voor Salland. Daarom mogen dit jaar alle klanten* van Rabobank Hart van Salland hun stem uitbrengen.

Klanten* van de bank ontvangen rond 8 maart 2018 per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van vrijdag 9 maart t/m maandag 19 maart 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal drie stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

* Natuurlijke personen die op 1 januari 2018 bankieren bij Rabobank Salland

Doel voor Gemeenschapshuis De Kuip

De donatie wordt besteed aan het energiezuiniger maken van ons buurthuis. Wij denken hierbij o.a. aan Ledverlichting, isolatie en waterbesparende douches. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan het principe van People Planet Profit.

 

logo Rabo Hart voor SallandDus breng ook dit jaar weer uw stem uit voor Gemeenschapshuis De Kuip bij de Hart voor Salland actie 2018!

We bedanken u alvast voor uw steun.